• пт. мар. 29th, 2024

Мега звездата на фирма “Пайнер” и ефира на телевизия “Планета” – Ариа, за пореден път доказа коя е кралицата на купона. Топ изпълнителката бе специален гост на най-добрият нощен клуб в Югозапада, а именно “The MOON”.

Разбира се, клуб “The MOON” е предпочитаното място за забавлвние от всички в Югозада и това не е случайно. Клубът се слави със своето обслужаване на най-високо ниво, изключително добри DJ – DJ Chiko и DJ Koki, както и качествен алкохол на най-добри цени.

А когато Ариа и “The MOON” са в комплект, нещата се получават повече от перфектно. Самата Ариа по време на участието си, не спря за засипва топ клуба със суперлативи!

Можете да видите и да чуете тук:

Самото представяне сцената на Ариа удиви всички! Изпълнителката излезе на сцената с балета на клуба, но всички бяха с наметала и с маски. Изпълнителката за пореден път доказа че на клубната сцена е номер едно и няма втора като нея! Просто тя прави невероятно шоу, което нито една нейна колежка не прави. Хореография с балет, костюми, невероятно представяне и мега як купон – това е запазената марка на Ариа..

Вижте тук:

За доброто настроение на всички, предварително се бяха погрижили DJ Chiko и DJ Koki. Ариа буквално взриви топ клуба на Югозапада, а всяко нейно участие в клуб “The MOON” се помни и се говори много дълго за нея..

Ариа.. Това момиче има ли нещо в което не е добро? Тя е машина за хитове, която изглежда повече от перфектно! С невероятният си глас, певицата тепърва ще покорява музикалнят пазар в България. За Ариа има много какво да се каже, макар че винаги ни изненадва и ни оставя без думи! Нямаме търпение за всеки следващ нейн проект, защото винаги надминава и надскача себе си!

By Петър Ангелов

За повече информация и контакт: https://allmylinks.com/petarangelovangelov

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *