• сб. апр. 27th, 2024

BG Vip News

by Petar Angelov

Атрактивно жури с обичани лица от малкия екран ще оценяват и избират претендентките в конкурса Кралица на Бургас 2023 г

ByПетър Ангелов

авг. 10, 2023

Остават броени дни до провеждането на дългоочаквания конкурс за красота Кралица на Бургас 2023 г. Четиринадесет красиви и млади дами от Бургас ще участват в надпреварата за най- красива бургазлийка. Жури, с обичани от малкия екран лица, ще оценяват претендентките за титлата. С тази, нелека задача, се заема една от Любимките на Ергенът от втори сезон на шоуто. Това е бургазлийката Ивелина Иванова, която е и много успешен художник и дизайнер на дамски аксесоари. Ивелина, освен че ще дава оценки в конкурса за красота, ще представи и новата си колекция ръчно рисувани шалове. Властелинът на дамските тоалети, талантливия дизайнер Стоян Радичев също ще оценява претендентките за короната. Именно с неговите тоалети, всяка една от участничките, ще разгърне напълно своята женственост и красота в последния тур на конкурса.

По традиция, в изборът на новата носителка на титлата Кралица на Бургас ще участва и експерта по женска красота, лицензиантът на конкурса Мис България, г-жа Ирина Папазова. Ново коронованата бургаска красавица ще представи морския град на Националния конкурс, който ще се проведе в София през есента. В състава на журито на конкурса Кралица на Бургас влизат и ослепителната носителка на титлата Мис България 2022 г Александра Кръстева, както и Мис Планет 2021 г Сара Младенова. Най- красивата омъжена жена на Бургас и носителка на титлата Мисис Бургас 2023 г Татяна Ламбова също ще бъде част от звездното жури в предстоящия конкурс. Един от най- красивите българи, носител на титлата Мистър Планет –България 2023 г – Калоян Милков също ще оценява красивите претендентки за титлата. Миналогодишната победителка в конкурса Кралица на Бургас Йоана Стефанова ще предаде короната.

Бляскавото шоу ще се проведе тази неделя / 13 Август/ в Летния театър на Бургас от 20.00 ч. Всички жители и гости на морския град са поканени да станат част от тази невероятна феерия от красота и блясък. Ангелският глас на бургаската оперна прима Веселина Тодорова ще допълни разкошната атмосфера. За хореографията на конкурса се погрижи Олга Мохова- ръководител на танцова школа „Естрела“. Водеща на събитието ще е Пепа Костадинова. Тази година, конкурсът за красота Кралица на Бургас ще премине в четири кръга, а не в три, както досега, като участничките ще дефилират и в тоалетите на EVE Boutique, и новата  колекция на DiKa. Приказната атмосфера на сцената на Летния театър ще бъде допълнена от декора на Замъкът „Влюбен във вятъра“ – село Равадиново.

  Очакваме всички, които имат желание да бъдат част от това невероятно шоу да заповядат в Летния театър на Бургас! Нека заедно изберем новата най- красива бургазлийка! 

By Петър Ангелов

За повече информация и контакт: https://allmylinks.com/petarangelovangelov

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *