• чт. мар. 28th, 2024

Балканската звезда Роксана празнува рожден ден

ByПетър Ангелов

окт. 4, 2021

Днес рожден ден празнува една от най-гласовитите изпълнителки от България и на Балканите, а именно, очарователната Роксана.

Звездата на Роксана изгрява в „Шоуто на Слави“, след като взема участие във формата „Стани попфолк звезда“. Тогава Роксана стартира като Антоанета, но Слави става нейн кръстник и ѝ дава артистичният псевдоним Роксана. След участието си в този формат, Роксана участва в „Гласът на България“ и стига до финал. В края на 2011 година, Роксана подписва с най-големият музикален лейбъл в България, а именно фирма „Пайнер“. Меломаните не остават безразлични към Роксана, която печели почитателите с таланта и хитовете си, а към днешна дата е сред най-влиятелните певици в България.

2021 година се оказва ключова за Роксана, която нашумява в съседна Сърбия и певицата гостува в няколко музикални предавания. Певицата представи и два проекта на сръбски „Kazna“ в дует с Vanja Lakatos и „Kraljica“, които се радват на топъл прием от тамошните музикални почитатели.

В живота си, Роксана освен успешен артист е уважавана дама, майка и съпруга. Певицата доказа че може да съчетава нещата повече от прекрасно и нямаме търпение за новите проекти на изпълнителката, които предстоят.

Нашият екип пожелава на Роксана да бъде винаги толкова красива, талантлива, амбициозна, добър човек, родител и съпруга, да носи музиката в сърцето и душата си, за да може да ни радва с тотални хитове. Пожелаваме ѝ здраве за нея и близките ѝ, много сбъднати мечти и нови дестинации за посещаване.

Съпругът на Роксана – Александър я изненада по изключително интересен начин – в град Ловеч два билборда греят с лика на певицата и пожелание от нейният любим.

Снимки: Иван Стефанов

By Петър Ангелов

За повече информация и контакт: https://allmylinks.com/petarangelovangelov

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *