• чт. мар. 28th, 2024

Бижутерии „Aslan Gold“ – изборът на България и Европа

ByПетър Ангелов

ян. 29, 2022

Без съмнение, бижутерии „Aslan Gold“ се превърнаха в тотален хит не само в България, а и в Европа, както с високо качество на достъпна цена, така и с изключително модерен начин на работа.

Ако не можете да посетите някои от физическите им магазини – това вече не е проблем, защото с иновативният си подход към клиента, от „Aslan Gold“ са намерили начин да можете да разгледате артикулите чрез видео връзка. Използват се платформите Viber, Telegram и WhatsApp, а в социалните мрежи видеовръзката е възможна чрез Instagram или Facebook профила на „Aslan Gold“.

Последвайте „Aslan Gold“ навсякъде:

  • Facebook страница
  • Facebook профил
  • Instagram

„Aslan Gold“ разполагат с наистина богат избор бижута и аксесоари, които са идеален избор за подарък за скъп човек, както с повод, така и без. Любезните служители в магазина ще ви съдействат да направите най-добрият избор на място или онлайн. А добрата новина е, че доставките не се извършват само на територията на България, а и в Европа, което е изключително голямо удобство.

Работното време на „Aslan Gold“ в град Варна е от 8:30 часа до 19:30 часа всеки ден, а адресът на магазина е на улица „Дрин“ 53.

By Петър Ангелов

За повече информация и контакт: https://allmylinks.com/petarangelovangelov

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *