• сб. апр. 27th, 2024

BG Vip News

by Petar Angelov

Благотворителната кампания „Оборище дарява“ набра първите 2500 лева и SiteGround ще удвои сумата

ByПетър Ангелов

юни 14, 2023

В началото на юни – по повод Деня на детето – фондация „За Нашите Деца“ стартира благотворителната кампания „Оборище дарява“. Тя цели да набере средства в подкрепа на ранното детско развитие и обединява социално отговорни локации в района на Докторски паметник – заведения, магазини или галерии – които даряват част от своята печалба за месеца в подкрепа на каузата.

Инициативата се радва на голям успех и по-малко от две седмици след старта ѝ, събраните средства вече достигнаха 2500 лева. Българската IT компания SiteGround се включва в подкрепата за каузата като ще удвои тази сума и направи дарение в размер на 5000 лева. 

Кампанията стартира с 28 локации, като продължават да се включват и нови участници, вдъхновени от случващото се, и към момента те са вече 31. Всеки от тях е подбрала различен продукт, от който отчислява за каузата. Възможностите са най-различни – храна, напитки, козметични продукти, продукти за деца и бебета, арт материали и дори специално създаден  вкус сладолед. Посещаването на обект от кампанията е идеалният начин за съчетаване на полезното с приятното – всеки клиент може да подкрепи усилията на фондацията да осигури шанс за развитие и щастливо детство на децата в ранна възраст, като закупи някой от избраните артикули или направи дарение през сайта на кампанията.

„Оборище дарява“ е кампания на фондация „За Нашите Деца“, българска неправителствена организация, която през последните 30 години е подкрепила над 20 000 деца и семейства. Обединява специалисти в ранното детско развитие – социални работници, кинезитерапевти, логопеди, психолози, рехабилитатори, специални педагози и други професионалисти, посветени на целта да подкрепят децата в България в първите и най-важни години от живота им. Вдъхновяващата визия на кампанията е дело на Нанда Ментешева – художник-пътешественик.

SiteGround е българска продуктова компания лидер на международния технологичен пазар със сървърни центрове в Европа, Азия и Америка и над 2.8 милиона домейна на клиенти в световен мащаб.  

By Петър Ангелов

За повече информация и контакт: https://allmylinks.com/petarangelovangelov

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *