• чт. мар. 28th, 2024

Българите избраха РЕФАН за най-добрата фирма у нас!

ByПетър Ангелов

ное. 2, 2021

“РЕФАН България” бе обявенa за най-добрата българска фирма, според вота на потребителите на конкурса организиран от Fibank (Първа инвестиционна банка). „Това, което ни прави различни от всички останали класации, е желанието ни не само да излъчим победител, но и да фокусираме общественото внимание върху добрите примери в бизнеса, за да станат модел за подражание. Като българска компания се стремим непрекъснато да стимулираме развитието на българския бизнес“, заявиха организаторите от Първа инвестиционна. Деветото издание на  престижния бизнес конкурс се проведе на церемония в галерия Vivacom Art Hall Oborishte 5. Инициативата на Fibank има за цел да популяризира най-добрите бизнес модели у нас. Наградата на REFAN е особено важна и вълнуваща, защото се определя чрез гласуване онлайн, не от жури, а от самите потребители. Фактите говорят, че през последните години козметичната фирма се наложи като една от най-награждаваните у нас.

Със своите над 400 бутика в 30 държави на 5 континента „РЕФАН България“ се превърна в синоним на козметика без граници. Компанията предлага стотици висококачествени козметични и парфюмни продукти, базирани на даровете от щедрата природа.
Стотици предприемчиви хора в България и по света  развиват успешен франчайз бизнес благодарение на иновативните и гъвкави бизнес форми, които предлага компанията. REFAN е печелила цели четири пъти наградата на Forbes Business Awards. Освен това е получавала  световното отличие в Париж за „Глобални постижения за повишаване на качеството на предлаганите продукти и услуги” на Global Trade Leaders’ Club, както и е награждавана с Европейската  награда за качество и бизнес престиж –  Golden European Award., също и с приза „Най-добър български франчайзинг в Европа“. Всеки нов продукт на фирмата бързо се превръща в хит и печели безапелационно все повече почитатели в цял свят. Козметиката на „РЕФАН България” се наложи като красива визитка на страната ни и магичен символ с незабравим аромат.

By Петър Ангелов

За повече информация и контакт: https://allmylinks.com/petarangelovangelov

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *