• чт. мар. 28th, 2024

Валентина: Софи Маринова ми каза да я изненадам

ByПетър Ангелов

ян. 18, 2021

Срещам Ви с една от легендарните певици от зората на поп-фолка. Изпълнителката на „Хей, войниче“ малко преди коледните празници представи интересен Mashup с хитове на Софи Маринова. Какво сподели тя пред мен, защо е пребивавала в Англия – прочетете в следващите редове.


Здравей, изключително много се радвам, че изпълнител като теб се съгласи на интервю с мен! На първо място, бих искал да те попитам дали си добре и как се чувстваш?

– Здравей! Да, добре съм, благодаря. Като се има предвид колко болни хора има, за мен е важно аз и близките ми да сме здрави – тогава всичко е наред!


Кажи ни, къде се скри през тези години? Къде отиде момичето, изпяло хита „Хей, войниче“, актуален и до днес, макар и без да бъде задължителна казармата.

– Много време мина от тогава да ,но не съм спирала да пея и да се занимавам с музика! Работех в ресторанти и клубове с оркетри и тогава просто спрях да записвам песни.След известно време подписах договор с „Диапозон Рекърдс“ и записах няколко сингъла .Развиха се така нещата, че след това подписах договор и с „Пайнер“, последваха и там няколко сингъла, но ако трябва да съм откровенна – нещата не се получаваха! Един ден получих покана за чужбина, не се замислих и тръгнах!


Всъщност, докато сме на темата, според теб, трябва ли да се върне задължителната казарма в България и ако да, защо?


– Да по-скоро съм за казармата. Момчетата там възмъжават учат се на ред и дисциплина, виждаме в днешно време жените са повече мъже от мъжете. На много няма да им хареса това което казвам, но това е моето мнение.



За никого не е тайна, че ти живееш в Англия. Разкажи ми за живота там и какво е мнението ти за живота в България?

– Силно казано живея, просто повечето време от годината прекарвам там. Имах сериозни здравословни проблеми и се лекувах в Лондон. Всеки момент в който ми се отдава възможност, винаги се прибирам. Обичам си България! Работя отново с окестър, на живо в български ресторант и се чувствам добре сред сънародници. Те милеят за всичко българско и така не губя връзката с България!

Преди коледните празници, ти зарадва феновете с един Mashup, с любими хитове на Софи Маринова. Как се роди идеята и радва ли те успехът на Mashup-a?

– За Mashup-a.. Това се роди толкова спонтанно между разговор със Софи по телефона. Нейният PR Тодороеско е и мой от лятото. Бяхме на кафе с него в Лондон и звъннахме да я чуем и видим как е. Тя каза само „Изненадай ме“, но включи старите песни „Аз и вятъра“ и „Ти пак си тук“, за другите, остави аз да реша. Това беше моя подарък за нея и тя така го прие за ,което и благодаря. Обичам да пея нейните песни и винаги когато ми кажат да изпея нещо, което ми е любимо она душа, то аз винаги съм запявала нейна песен.

Знаеш, самата Софи Маринова сподели, че твоят Mashup е като балсам за душата. Как реагира на това?

– Тя го е усетила че съм го изпяла с душата си може би затова .Какво да кажа освен ,че си зарадвах много явно съм я докоснала по някакъв начин! Тези нейни песни, трябва да отбележа въобще не са лесни за изпълнение, какво остава за имитация. Аз никога съм се стремяла, а и е невъзможно, все пак, това е Софи Маринова и е неземен глас. Изпях ги по мой си начин предполагам и затова се харесва.



Издай ни малко, ще представиш ли втори Mashup и подготвяш ли нова песен?

– Имам готов записан дует но за сега толкова ще кажа нека е изненада!

Провалиха ли се твой планове пррз 2020-та година и ще успееш ли да ги реализираш през 2021-ва?

– Не правя планове за нищо защото няма нищо което да ми гарантира осъщесваването им, колкото и желание да имам.

Много ти благодаря за отделеното време и за страхотното интервю. Пожелавам ти да бъдеш здрава и много успешна. Какво си пожелаваш самата ти и какво ще пожелаеш на нашите читатели?

– Всички сме пряко зависими от тази пандемия Важно е да оцелеем в това време ,да сме здрави и запазим човешкото в себе си пожелавам го на всички!

By Петър Ангелов

За повече информация и контакт: https://allmylinks.com/petarangelovangelov

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *