• пт. мар. 29th, 2024

ВАЛЕНТИН ВЕЛЧЕВ СТАНА ПЕВЕЦ НА ГОДИНАТА

ByПетър Ангелов

юни 8, 2021

Гергана му връчи статуетката за дебют

Младият певец Валентин Велчев стана „Певец на годината 2021“. Любимецът на Пирин Фолк получи статуетката в категорията за дебют след успешната година, в която участва два пъти на фестивала в Сандански с песните „Пирински орли“ и „Благословен“ и получи наградата на журналистическото жури. Барбито на фолка Гергана му поднесе статуетката-микрофон с думите: „За мен е голямо удоволствие да връча тази награда за дебют на едно момче, което аз лично познавам от дълги години и се радвам, че неговата мечта се сбъдна! Това е Валентин Велчев! Вальо, пожелавам ти преди всичко да бъдеш здрав, да продължаваш да твориш и да обичаш музиката така както трябва“.

“Певец на годината – дебют” е поредна оценка за моя труд и тя ме кара да стъпвам по-смело по трънливите пътища на славата. Важно е човек да върви с високо вдигната глава. Важни са първите стъпки във всяко едно начинание. Благодарен съм затова, че съм оценен и още повече, че получих наградата от моя идол – Гергана! Благодаря от сърце и на лорд Евгени Минчев, без който нямаше да има това събитие и му пожелавам много здраве, успехи и честит рожден ден още веднъж!“, заяви след награждаването си Валентин Велчев. Той поздрави гостите в столичния клуб The Steps с последния си хит „Мамо“.

Собственик на марката и организатор на наградите „Певец на годината“ е светският пиар и продуцент лорд Евгени Минчев, а почетният комитет, който номинира победителите, е председателстван от д-р Йовко Червенков и нотариус Милена Георгиева, а членове са Веска Пенкова – номинирана за Бизнесдама на годината, Мая Хътчънс, Ники Младжов, Силвия Хрисимова-Шонлебе, Гери Тодорова, Цветелина Маймарова, д-р Смилен Смилов, Мануела Костадинова, Мариана Печеян и Елена Кристиано.
Гала церемонията „Певец на годината“ започна с едноминутно мълчание в памет на голямата Ваня Костова, отишла си само преди няколко седмици. Естрадните легенди Мими Иванова и Силвия Кацарова получиха награди за цялостен принос, а сред отличените бяха още Бони, Михаела Маринова, дует Експоуз, Dih Ramos. Блюдата на трапезата бяха осигурени от Станислав Сивков и Niko. Сред 125-те гости бяха собственикът на Дарик радио Радосвет Радев, режисьорът и продуцент Магърдич Халваджиян, тв легендите Ники Кънчев и Нели Хаджийска, италианската бизнесдама Моника Алиати, проф. Йонко Мермерски, който е за броени дни в България. Интересни личности от Италия, Англия, Израел и Германия освежиха партито, на което звуча само българска музика.

By Петър Ангелов

За повече информация и контакт: https://allmylinks.com/petarangelovangelov

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *