• нд. апр. 28th, 2024

BG Vip News

by Petar Angelov

ВАРНА ИЗБРА СВОИТЕ НОВИ МОДНИ ТОП ЛИЦА

ByПетър Ангелов

окт. 24, 2023

           Кметът на район Младост-Христо Христов  връчи лично своите призове…

 
Шармантната Цвети Великова и популярният мачо Илиян Илиев са новите мис и мистър Топ лица на Варна -2023 в проведения тези дни едноименен конкурс мис и мистър Топ лица на Варна в актуалния от към събития Масаро бар.

Модният ивент  се опеката  на кмета на  район Младост -Христо Христов, който връчи на финала и короната на победителката.

Новата мис Топ лице на Варна -Цвети Великова доминира пред публика и жури с непринуден чар , екзотична визия, и фурорно изпълнение на етюд от художествената гимнастика в стил „Златните момичета на Нешка Робева“…


     

Шоуто  стартира с  ефектната масовка ,, Покериграчът и Красавиците „, а по-късно зрителите видяха дефиле  на моделите по бански костюми и официални тоалети.
В третия тур участниците по традиция се превъплатиха умело и зрелищно в певци и виртуозни танцьори.
   
 
  Суперексклузивният спектакъл се проведе в Масаро бар, и бе посетено от около 200 души публика, сред които личаха осанките на известни представители на местния бизнес и  лайфстайл на града. Основен организатор бе Национална модна агенция Идея Прима,  а конферанс-
фамозният морски шоумен   Димитър Увалиев,
 чийто глас бе в унисон със зрелищната визия на събитието…

Основен и традиционен медия и лайфстайл партньор на форума бе Prоfile international на известния пиар на известните в България-Наско Лазаров.

Снимки: Виктор Коритко.

By Петър Ангелов

За повече информация и контакт: https://allmylinks.com/petarangelovangelov

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *