• пт. мар. 29th, 2024

Васил Андонов: Очаквайте поп-фолк проект до края на май! (ИНТЕРВЮ)

ByПетър Ангелов

апр. 20, 2021

Днешното ми интервю е с Васил Андонов, по-популярен като PICPUKK. На много от вас е познат като влогър, актьор в уеб сериали или с музиката си. Какво сподели той пред мен за бъдещите си планове, можете да прочетете тук.

Васко, здравей. Първо искам да ти благодаря че прие поканата ми за интервю. Как си, къде те сварвам?

– Здравей! Заварваш ме на най-хубавото място на света! У дома. (Усмихва се) Всичко е 6 точки.

Предполагам ти е писнало от този въпрос, но.. Разкажи ми, как започна всичко?

– Ха-ха, няма как без този въпрос, говорил съм доста пъти по тази тема за началото..
Всичко започна още в ранна детска възраст. Обичах да играя на компютърни игри и да коментирам случващото се на екрана. Така след години се роди и каналът ми в YouTube. (Усмихва се) И така, футболната искрица ме държеше да продължавам с YouTube и конкретно с футболния симулатор FIFA.
Именно благодарение на FIFA, каналът ми започна да се развива!


Какви бяха реакциите на приятелите ти и хората около теб, когато ставаше все по-популярен?

– Радваха се и преживяваха всичко с мен.
Смея да твърдя, че обкръжението ми беше от адски добре възпитани деца и никога не е имало някой, който да ми се присмива, за това какво правя в YouTube.
Да, в началото всички го приемахме с усмивка, но никога с насмешка!



Вярваш ли в това, че има истинско приятелство и любов или в наши дни, всичко е въпрос на общи интереси?

– За жалост, живеем в адски материален свят изгубил всичко ценно, но все още има Хора с главно Х! Истинското приятелство се доказва с времето, както и истинската любов, но вярвам, че все още има такава!



Освен с влогове, ти правиш и изключително интересни и успешни музикални проекти. Разкажи ми малко за тази твоя страст.


– Това е може би най-голямата ми страст и занапред хората ще свикнат да ме виждат в тази светлина! Не знам от къде да започна, баба ми беше преподавател по музика, може би от там съм взел любовта към музиката! А колкото до успеха, каквото и да правиш, правиш ли го с любов и много желание – се усеща и оценява. (усмихва се)

https://youtu.be/K966hdF0bZ4

Докато сме на темата, носеха се слухове из медийното пространство, че си имал договор с лейбъла на Галин „Alpha Music“. Има ли нещо вярно или са поредните спекулации по твой адрес?

– Точно така! Краят на 2019 година, подписахме договор с “Alpha Music”, но нещата не се получиха и за 6 месеца в които бях в компанията, така и не издадохме парче. И така, по взаимно съгласие, разтрогнахме договора! Явно имаме различни виждания, но научих доста неща, които ще ми бъдат от полза. Все пак се запознах с професионалисти, от които можеш само да се учиш!


Нека обсъдим и още един слух, който обикаля из пространството.. Вярно ли е това, че ще представиш поп-фолк проект?

– Да, дори не съм го крил, на няколко пъти издадох в социалните ми мрежи, за да видя реакцията на хората. Тя се оказа доста положителна, което ме мотивира да се задействам още повече и вече работя по второ поп-фолк парче. Нямам търпение да ги споделя с тях!

Значи ли това че се ориентираш към музиката?

– Абсолютно! Винаги музиката е била в мен, просто имаше много странични фактори това да не ми бъде приоритет номер едно, но вече е! Очаквайте съвсем скоро дебютното ми поп-фолк парче, което се очаква да излезе края на май месец.

Няма как да не те попитам, нещо по темата за COVID-19.. Разкажи ми, как ти повлия психически това и имал ли си досег с вируса?

– В общи линии, пандемията ми помогна много да намеря себе си и да разбера това, къде искам да бъда! За жалос,т обаче и аз го пипнах и прекарах доста тежко, Слава Богу, всичко вече е наред! Само искам да кажа на хората да се пазят повече, защото това “вирусче” удря и млади хора и никой не е привилегирован!

Има ли мечта, която все още не си осъществил?

– Има, но скоро ще я сбъдна! Няма сила на света, която да ме спре да постигам целите си.Няма сила на света, която да ме спре да постигам целите си.

Ако можеше са промениш нещо в света, какво би било то?

– Ще съм изключително щастлив, ако родителите обръщат повече внимание на децата си, а не таблетът да върши тяхната работа! Аз съм 99 набор и сме един от последните набори, които усетиха какво е истинска грижа от родител.. Ще се радвам да има повече възпитани и образовани деца!

Къде би искал да живееш, в България или в чужбина?

– В България , разбира се!
Тук съм роден и отраснал, независимо от трудностите пред които сме изправени българите, ние трябва да стиснем зъби и да останем в България! Изпитанията се пращат на силните хора, аз вярвам, че ние сме силен народ. Още малко и всичко ще се оправи!


Как се виждаш след 5 години?

– Щастлив.

Благодаря ти за страхотното интервю! За мен беше изключително голямо удоволствие да взема интервю от един от най-популярните българи в YouTube. Пожелавам ти много късмет във всичко. Какво си пожелаваш ти и какво ще пожелаеш на нашите читатели?

– Аз също благодаря за поканата и пожелавам на вас и вашите читатели само здраве, всичко друго е в главата на човек! Много успехи занапред и любов , без нея не може! Лека и успешна година!

Снимки: Instagram

By Петър Ангелов

За повече информация и контакт: https://allmylinks.com/petarangelovangelov

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *