• вт. апр. 30th, 2024

BG Vip News

by Petar Angelov

Венци Венц открива Клуб Еуфория с благотворителен базар на известни личности

ByПетър Ангелов

ное. 11, 2023

Най-новият и актуален клуб в центъра на София ще отвори врати на 17.11 (петък), с уникален благотворителен базар на популярни хора в различни сфери. Самият Венци ще дари свои дрехи за нуждаещите се от дом „Софроний Врачански и Паисий Хилендарски“ в квартал Люлин, София, след което ще приветсва гостите с първия си самостоятелен мини концерт в най-новия нощен клуб „Еуфория“.

За първи път ще чуем негови самостоятелни парчета без познатия му дългогодишен партньор Павел. Емоцията ще бъде не само от концерта, но и цялата вечер, която обещава изненада след изненада.

Изпълнения ще чуем и от други певци, които ще уважат благотворителната кауза, която започва още в 18:00 часа. Диона, Емануела, Кирил Кирилов, Иво Аръков, Румънеца и Енчев, Крисия Д, Цветина, Киара, Еми Стамболова, Галя Георгоева и Наско Лазаров и много други, избраха да направят добро само месец преди празниците и да зарадват децата със свои артикули – дрехи и снимки за спомен.

Новият Клуб „Еуфория“ ще бъде домакин на тази инициатива организирана от Ива Атанасова и Атанас Лазаров, които за пореден път обещават звезден блясък следван от обещаващ купон за всеки един останал и след това за бляскавото парти в сърцето на София – клуб „Еуфория“.

By Петър Ангелов

За повече информация и контакт: https://allmylinks.com/petarangelovangelov

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *