• чт. мар. 28th, 2024

ВИЖ/ „Kazna“ на живо от сцената на GRAND PARADA

Българската изпълнителка Роксана, отбеляза нов успех! Певицата отиде в Сърбия, за да гостува в предаването „Grand Parada“, а там заедно с Vanja Lakatoš, представиха на живо дуетният си сингъл „Kazna“.

Двамата стоят един до друг страхотно, точно както и звучат. Определено „Kazna“ има невероятният потенциал да се превърне в балкански хит, който да остане във времето.

Ето какво сподели и самата Роксана:

„Това е от онези моменти, когато настръхваш, когато незнаеш как да реагираш и ти се плаче, и ти се смее, обаче от радост! Така съм се чувствала, когато преди 10 години, г-н Слави Трифонов извика моето име – Антоанета Антолиева Линкова и а застанах пред него, а той оцени таланта ми високо! Така съм се чувствала на концерта си в Турция и когато за пръв път телевизия „Планета“ ме представи като свой изпълнител на концерт в НДК, по случай 10-тият рожден ден на медията ни. Благодаря на Grand televizija за топлото посрещане, телевизия, на водещите, гримьорите, фризьорите, на Grand Parada за любезното и приятелско отношение, на всички медии в Сърбия, които отбелязаха моето гостуване. Мисля че като за първи път представих и себе си и България, прекрасно. Беше чест, беше много приятно и много красиво за мен, за миг да бъда част от тази магия наречена GRAND.“

С гостуването си в „Grand Parada“, Роксана впечатли водещите и екипът в съседна Сърбия, които останаха очаровани от нашата изпълнителка, която още с разпяването си и по време на репетициите, смая всички с невероятният си талант.

Нещо повече, Роксана си спечели фенска аудитория от Балканите, които настояват певицата да прави проекти и на сръбски език, не само на български.

Какви изненади е подготвила Роксана, предстои да разберем.

Можете да видите и чуете тук, малка част от интервюто на Роксана за GRAND.

By Петър Ангелов

За повече информация и контакт: https://allmylinks.com/petarangelovangelov

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *