• вт. апр. 16th, 2024

BG Vip News

by Petar Angelov

Впечатляващата изложба 3D DOUBT YOUR EYES пристига за първи път в България!

ByПетър Ангелов

окт. 15, 2021

ВЛЕЗ В ИЛЮЗИЯТА!

За първи път в България ще можем да видим световноизвестната изложба 3D DOUBT YOUR EYES, обиколила САЩ, Близкия Изток, Западна Европа, благодарение на World Touring Exhibitions – една от водещите компании в бранша. Изложбата ще гостува в София от 3 декември 2021 до 9 януари 2022 в Галерия на СБХ, на ул. “Шипка” 6, с работно време всеки ден от 10:00 до 20:00 часа. С милиони посетители в цял свят, тази уникална атракция е била представена в най-известните музеи, увеселителни паркове и търговски центрове в продължение на месеци. Със своите впечатляващи 30 интерактивни точки, 3D DOUBT YOUR EYES привлича хора от 5- до 75-годишна възраст, като всеки един от тях може да стане част от необичайна илюзионна сцена.

Изложбата 3D DOUBT YOUR EYES комбинира 3D ръчно изработени картини и илюзионни сцени. Картините, които се виждат двуизмерно на живо, се превръщат в триизмерни в момента, в който човек стане част от сцената, която пресъздават. Изложбата е напълно интерактивна с 30 интерактивни точки. Тя е артистична, образователна и забавна. Картините са създадени на ръка от професионални 3D художници по проект, специално за изложбата. Нито едно от тези произведения не е отпечатано с комерсиална цел, което ги прави напълно уникални.

Междугалактически дуели, ходене по Луната и гримиране на Мона Лиза са само част от сцените, в които деца, тийнейджъри и възрастни могат да станат част в света на 3D DOUBT YOUR EYES. Повече за изложбата може да разберете на официалния уебсайт: www.3ddoubtyoureyes.com/.

Представянето на 3D DOUBT YOUR EYES в София, ще е изцяло съобразено с противоепидемичните мерки и изискванията за спазване на дистанция. Изложбата ще бъде разположена на площ от 600кв.м., с отделно обособени пунктове за вход и изход. Това пространство позволява присъствие на до 100 човека едновременно, без да се получава струпване на хора.

Нашата основна цел е да предоставим неповторимо изживяване на нашите посетители при абсолютна безопасност за тяхното здраве.

БИЛЕТИ

Билетите за изложбата 3D DOUBT YOUR EYES могат да бъдат закупени в мрежата на Bilet.bg и онлайн на www.sme.bilet.bg, и ще са на цени:

Редовен билет – 20 лева
Билет с отстъпка за ученици, студенти и пенсионери (удостоверено с документ) – 16 лева
Семеен билет (2 възрастни + 2 деца над 7г.) – 60 лева
Деца до 7 години (с придружител) – безплатно

Билетите ще са с 20% отстъпка на предварителна продажба до 30.11.2021г. включително.

За групови посещения (над 10 души) билетите ще са с отстъпка по договорка.

За резервации: help@bilet.bg

By Петър Ангелов

За повече информация и контакт: https://allmylinks.com/petarangelovangelov

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *