• сб. апр. 20th, 2024

BG Vip News

by Petar Angelov

Годишни национални награди на АБГР предизвикаха огромен интерес

ByПетър Ангелов

юли 18, 2022

Само преди часове се състояха Годишни национални награди на Агенция на българските градове и региони. Специални гости на събитието бяха певицата Галя Георгиева и звездният PR Атанас Лазаров, които изпълниха хитовата колаборация“Прекрасна вечер“.

Над 100 души, представители на местните власти, общинските, областните администрации в България, общинските съвети и партньори на Асоциацията на българските градове и региони /АБГР/ участваха в Конференция на тема: Дигитална трансформация, киберсигурност и местно развитие“, която се проведе в рамките на два дни – 14 и 15 юли в СПА комплекса в село Старосел, община Хисаря.

В рамките на събитието се проведе и специалната церемония на Годишните национални награди на Асоциацията. В 23 категории отличия получиха 30 общини в България. Освен за сполучливо ръководство, общините бяха отличавани за осъществените вложения във възстановяването на градска среда, инфраструктурата, дигитализация, иновации и икономическо развитие, опазване на културното наследство, образованието, младежка активност, спорт, социална ангажираност и други сфери.
Основният критерий на журито за определяне на призьорите в годишните награди на АБГР са реализираните общински проекти с ясни и устойчиви резултати.

Тазгодишните носители на награди бяха поздравени от председателя на Асоциацията Ергин Емин.

Събитието се реализира в партньорство с Фондация „Конрад Аденауер“, УНСС, Асоциация на българските градове и региони (АБГР), Виваком.

By Петър Ангелов

За повече информация и контакт: https://allmylinks.com/petarangelovangelov

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *