• чт. мар. 28th, 2024

Дама грабна купата на Луда Надпревара в Костинброд

ByПетър Ангелов

май 16, 2022

Както вчера обещаха организаторите, времето днес беше с нас. Атракции, настроение и награди имаше както на арената на гладиаторските битки, така и за публиката от партньорите на надпреварата!

В първата битка сили мериха дами, биещи се не като мъже, а като зверове! Чудовищен джип премаза две от отпадналоте коли. Невероятни каскади, огнено шоу, екшън и зрелище бяха завлядяли арената на гладиаторките битки до последната минута на надпреварата. Финала при професионално подготвените автомобили бе между Крум Георгиев от град Костинброд и генно модифицирания Мерцедес на Жоро, дошъл чак от Стара Загора за събитието. Тази битка бе зашеметяваща предвид укрепването на автомобилите, които пилотите заедно със своите екипи са направили. Много техника и нанасяне на майсторски удари демонстрираха и двамата пилоти на арената, но последният останал на ход бе Крум от град Костинброд! На финала на в не професионално подготвените автомобили, сили мериха между мъж и жена, Ива от Барбаршоп, която след като отстрани своя съотборник Бобо, сили мери срещу опитен шофьор и бивш шампион на Луда Надпревара Краси Шукадаров.

Костинбродската бръснарка обръсна дори и толкова опитен съперник като Краси Шукадаров и остана последна оцеляла кола на арената на гладиаторките битки. Любимец на публиката бе избран Краси Шукадаров, който през цялото време на надпреварата помагаше на всички участници.

Бъдете готови за следващото ни събитие в град Перник, 16-17 юли 2022 г.

By Петър Ангелов

За повече информация и контакт: https://allmylinks.com/petarangelovangelov

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *