• пт. апр. 19th, 2024

BG Vip News

by Petar Angelov

Два страхотни подаръчни комплекта от серията Melon and Apricot на РЕФАН са част от голямата есенна промоция

ByПетър Ангелов

сеп. 21, 2022

Компанията за парфюмерия и козметика РЕФАН България, продължава да изненадва приятно всички свои клиенти и фенове със супер изгодни промоции.
Новите подаръчни комплекти са чудесна идея за подарък за всички – младежи и девойки, за дами и господа – за всички възрасти, за най-претенциозния вкус. Или точно както твърдят от компанията: „Няма начин да сбъркате с подаръци от REFAN!“

Днес ще ви представим два от подаръчните комплекти, които са с продукти от серията Melon and Apricot.
Само за сумата от 11.98 можете да вземете два продукта от серията спестявайки близо 5 лева.

Според нуждите или вкуса ви можете да изберете, дали да се възползвате от комплекта включващ Хидратиращ душ гел и Ексфолиант за тяло или да се сдобиете с комплекта включващ Хидратиращ душ гел и Бутер крем за тяло.

Хидратиращият душ хел е в опаковка от 250 мл. С масло от маслина и провитамин В5 той дарява невероятно усещане за свежест и чистота, глези сетивата с неустоимо ухание на пъпеш и кайсия. Масло от маслина и провитамин В5 регенерират кожата и я хидратират.

Ексфолиант за тяло Melon and Apricot е концентрат от естествени захарни кристали, натурални растителни масла и превъзходна пяна с аромат на пъпеш. Дарява свежест и неустоима наслада за сетивата и деликатно премахва мъртвите клетки. Стимулира дишането на кожата. Естествените захарни кристали по естествен начин ексфолират кожата, като отстраняват мъртвите клетки, хидратират я и тя става копринено гладка, нежна и чиста. Масло от гроздови семки (Vitis vinifera) е богато на ненаситени мастни киселини и витамините Е и D. То е много фино, подходящо за всякакъв тип кожа и е широко използвано като масло за масаж. Абсорбира лесно в кожата, като я прави гладка и без неприятно мазно усещане по нея. Масло от кайсиеви ядки (Prunus armeniaca) е леко, фино масло с блед жълтеникав цвят. Богато е на ненаситени мастни киселини – линолова, линоленова и олеинова, както и на витамини – Е, A, D и F. Маслото от кайсиеви ядки е подходящо за всеки тип кожа, но е с особено добър ефект при застаряваща, чувствителна, суха и възпалена кожа. Липидният състав на бадемовото масло, което също е част от съставките на продукта, е най-близък до човешкия. То попива бързо, успокоява, омекотява и заглажда кожата. Не дразни и не предизвиква алергични реакции.

Бутер-крем за тяло е събрал в себе си масла от какао, шии и кисело мляко. Богат на натурални растителни масла, за ежедневно подхранване на кожата с вкусен аромат на пъпеш и кайсия, подобрява настроението и възстановява хармонията на духа и тялото. Разтапя се върху кожата, заглажда и подхранва  в дълбочина. Концентрат от кисело мляко възстановява водния и маслен баланс и хидратира  дълготрайно. Маслото от карите съдържа вещества, които стимулират синтеза на собствен колаген, което води до подобряване на структурата на кожата с около 85%. Притежава уникални и невероятно полезни за кожата качества, антиоксидантни свойства и anti age ефект, който изглажда бръчките и забавя процесите на стареене. Има близък до себума състав, който е особено полезен при суха кожа. Какаово масло или както го наричат „храна на боговете“, притежава уникални козметични свойства. Theobroma cacao е природен стимулант – ускорява клетъчната обмяна, придава блясък и гладкост, подобрява овлажняването и поддържа еластичността на кожата. Концентратът от кисело мляко е питателна храна с доказан превъзходен ефект върху кожата. Тя става гладка и еластична, хидратирана в дълбочина и възвръща сатенената си мекота. Овлажнява, омекотява и заглажда сухата и проблемна кожа.

By Петър Ангелов

За повече информация и контакт: https://allmylinks.com/petarangelovangelov

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *