• вт. мар. 19th, 2024

Деси Димитрова – от мечтата до професионалният грим

ByПетър Ангелов

дек. 1, 2022

Запознайте се с Деси Димитрова, която превърна таланта си в своя професия. По професия е гримьор, а таланта си да рисува проявява още от 3 годишна възраст.

На 7 годишна възраст осъзнава че иска да бъде гримьор и тя е поредното доказателство за това, че иска ли човек нещо силно, то нещата се получават. Напук на всички клишета, че в България трудно можеш да пробиеш с нещо свое, ето че към днешна дата, Деси Димитрова е горд собственик на Makeup Studio Desi Dimitrova в град Пловдив и определено е предпочитан избор от живущите дами там.

В своето студио, Деси Димитрова признава че може да забрави за целият свят и да се развихри с четките, превръщайки всяка красива дама в произведение на изкуството.

Освен в своето студио, Деси Димитрова пътува до всяка една точка на България, защото без значение дали става въпрос за личен или професионален празник, тя е предпочитан избор от всяка дама.

Деси Димитрова споделя че винаги емоцията и от това да е допринесла за доброто настроение на всеки клиент е огромна.

Както вече споменахме, Деси Димитрова е изборът на всяка дама за всеки повод – от грим за фотосесия, Хелоуин или друг повод, защото просто е ненадмината и работи с продукти от най-висок клас.

Деси Димитрова споделя че винаги е нетърпелива за момента, в който клиентката се поглежда в огледалото и на лицето се появява усмивка, защото е доволна от резултата.

Деси Димитрова във Facebook

Деси Димитрова в Instagram

By Петър Ангелов

За повече информация и контакт: https://allmylinks.com/petarangelovangelov

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *