• чт. мар. 28th, 2024

„Джелем, Джелем“ на Роксана ни пренася в друго измерение

ByПетър Ангелов

ное. 26, 2021

Новият музикален проект на балканската звезда Роксана, направи своята премиера в официалният канал на певицата в YouTube.

„Джелем, Джелем“ е нещо ново за Роксана, защото певицата се впуска в чисто нов за нея музикален стил, който обаче приляга отлично на невероятният ѝ глас.

Роксана безспорно предлага на меломаните нещо ново и различно за нея, с което за пореден път доказва, че нея музиката няма рамки.

Коментарите на меломаните след премиерата са полюсни. Едните очакват бързо парче или баладичен хит, а другите са впечатлени и признават, че вече ще гледат на Роксана по един малко по-различен начин.

Музиката на „Джелем, Джелем“ е дело на Zarko Jovanovic, а текстът е традиционен ромски фолклор. House ремиксът е дело на The Editor. Режисьор на видеото е Кирил Киров – Кико. За косите си се довери на Емилио Стефано, а гримът е поверен на Цецо Андреев. Прекрасната фотосесия Роксана засне с топ фотографа Иван Стефанов.

Спокойно можем да кажем, че 2021 година е една от най-силните години в кариерата на Роксана и определено тя вдигна нивото на своята продукция.

„Джелем, Джелем“ е заявката на Роксана за балканската и световната сцена.

Снимки: Иван Стефанов

By Петър Ангелов

За повече информация и контакт: https://allmylinks.com/petarangelovangelov

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *