• пт. май 3rd, 2024

BG Vip News

by Petar Angelov

Джулиана Гани побърква с аромат

ByПетър Ангелов

дек. 22, 2023

Чували сте че има неща, на които не можеш да устоиш. Е, новият аромат създаден от екстравагантната Джилиана Гани ще бъде точно такъв.

Сексапилната миска скоро ще представи парфюм, който ухае на съблазън! Без значение дали сте мъж или жена, гарантирано ще бъдете привлечени от всеки, който носи уханието, което подбужда желанието за флирт и страст.

За рекламата на парфюма, Джулиана се довери на моделът на Николай Стоянов – Карен, който от своя страна е също талантливо момче, което притежава магнетизъм и със сигурност го очаква бляскава кариера в сферата на модата и шоубизнеса.

Ароматите са едни от най-силните афродизиаци. В миналото, а и в наши дни, етеричните масла са били често използвани за съблазняване. Сега, хората залагат на изтънчени аромати, които събуждат интереса в другия и инстинкта за съблазняване.

Джулиана Гани е популярна с това, че винаги изпипва всичко до най-малкия и фин детайл. Трайността на аромата е над 48 часа, а разбработчиците във Франция са положили много старание и усилия за да бъде 100% натурален и перфектен.

Автограф и лично послание върху всяка бутилка очаква тези, които първи поръчат парфюма.

By Петър Ангелов

За повече информация и контакт: https://allmylinks.com/petarangelovangelov

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *