• вт. мар. 19th, 2024

Димитър Корунчев: Ако човек иска нещо истински, рано или късно се получава! (ИНТЕРВЮ)

ByПетър Ангелов

ное. 28, 2022

Днешното интервю е с Димитър Корунчев, който умело съчетава моделската си кариера с тази на учител. Той е само на 29 години, но има много неща зад гърба си. Именно Димитър ще представи България на Мистър Планет Топ Модел, от 29 ноември до 5 декември.

Здравей, първо бих искал да те поздравя за начина по който изглеждаш. Трудно ли се поддържа такава форма?

Здравей! Благодаря ти! За да изглеждаш добре винаги се иска усилия и то не малко. Всичко е въпрос на цели и приоритети или по-скоро на начин на живот. После всичко се превръща в навик и не ти прави особено впечатление колко е трудно и как се постига! Аз го правя заради себе си, заради това, че така се чувствам щастлив и комфортно в собствената си кожа! Това че трябва да отида на фитнес, на фризьор или на други процедури не ми е задължение , а ми носи удоволствие и е част от ежедневието ми. Да си модел не е само за момента да излезеш на сцената и да презентираш нещо, а да бъдеш модел и в живота си като цяло.

Какво за теб е модата? Работа, хоби, удоволствие или съвкупност от всичко?

Модата за мен е съвкупност от тези неща, но преди всичко е удоволствие. Най-добре е когато работата се превърне в удоволствие, тогава не усещаш умора или трудности и всичко се прави с лекота. В този момент модата е хоби за мен и затова продължавам, но е имало моменти когато тя ми е била основна работа! Модата за мен е стил на живот!

Как всъщност се отключи страстта ти към модата?

Винаги съм имал страст към модата. Още като дете се обличах в разни дрехи от моите родители и си правихме дефилета с другите деца от квартала, като си организирахме карнавални вечери  пред публика. Все пак гледахме фешън канала по кабелнатa.. (смее се) Беше много забавно. Едва по- късно на 20 – 21 години се явих на конкурс за модели, на който ме одобриха и след тримесечен курс на обучение, сключих първия си договор с една агенция и така започнах да се занимавам по-професионално с мода. И така до ден днешен, вече като модел на свободна практика.

Предстои ти участие в престижен конкурс.. Вълнуваш ли се?

Да, вълнувам се, особено защото това е престижен конкурс Мис и Мистър Планет, който ще се проведе в Тбилиси Грузия, на който ще представя България пред много други участници от различни държави, а това е отговорност не просто участие! Предстоят още подготовки и организация по пътуването, но мисля че всичко ще бъде наред! Отивам за да победя и да донеса титла, но и разбира се да се забавлявам! Надявам се да имам още възможности за бъдещи проекти и занапред!

Какво би казал на всички, които искат да се занимават с мода в България?

На всички които искат да се занимават с мода бих казал да мечтаят и да работят върху себе си, да дерзаят и да не се оказват от мечтите си, защото когато човек иска нещо истински то рано или късно се получава! Колкото и трудно да е в България, мога да кажа че модата има бъдеще и фразата, че “Красотата ще спаси светът“ е вярна.

Димитър се впуска в надпреварата за първото място на престижният конкурс с претенденти от над 20 държави, а многоуважаваното жури с международен състав, ще избере победителите. В журито като членове от България ще бъдат Николай Стоянов и Ирина Папазова.

By Петър Ангелов

За повече информация и контакт: https://allmylinks.com/petarangelovangelov

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *