• сб. апр. 20th, 2024

BG Vip News

by Petar Angelov

Емануела избухна с тоталният хит „Направо в коша“

ByПетър Ангелов

мар. 5, 2021

Дългоочакваният музикален проект на една от най-големите звезди на музикална компания“Пайнер“, направи своята премиера в YouTube канала – PlanetaOfficial.

Точно така, става дума за дългоочакваният проект „Направо в коша“, за който Емануела загатна още миналата година. Виждаме хитовата изпълнителка по-красива и секси от всякога, а според меломаните, това е тоталният хит на сезона. Те споделят, че нямат търпение да бъдат отворени клубовете и да се разбиват на новият хит на своята любимка.

Също любопитен факт е, че под видеоклипа в YouTube, преобладават изцяло положителни коментари, което говори за перфектно свършена работа на целият екип, работил по създаването на „Направо в коша“.

„Ураганът Емануела сложи всички с малкият си джоб!“

„Кралицата отново им показа как се прави! Хит!“

„Евала, Емануела! Супер парче!“

„Бомба!“

„Време беше за такъв хит! Ще гърми в дискотеките!“

И това са само малка част от коментарите, под видеоклипа в YouTube. Всичко е изпипано до абсолютно съвършенство, а Емануела е повече от красива! Видеоклипът е с много интересен сюжет и много интересен край..

Музиката и аранжимента са дело на хитмейкъра Деян Асенов, а текста е написан от Александър Попов и Петър Петров. Режисьор на видеото е Добромир Николов, а сценаристи са Александър Попов и Петър Петров.

By Петър Ангелов

За повече информация и контакт: https://allmylinks.com/petarangelovangelov

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *