• пт. апр. 19th, 2024

BG Vip News

by Petar Angelov

Еми Христова: Трябва да превърнем дефекта в ефект! (ИНТЕРВЮ)

ByПетър Ангелов

сеп. 12, 2021

Днес Ви срещам с една дама, която преобърна живота на хиляди жени, която върна усмивките на лицата им, върна увереността им и самочувствието им. Тя е Еми Христова. Еми е една от най-интересните личности, с които съм провеждал интервю, защото е истинска и не робува на клишета. Надявам се да я видите както я виждам аз – една прекрасна жена с голямо сърце и мисия, да помага на всички жени в борбата с килограмите.

Здравей, Еми. Благодаря ти че прие поканата ми за интервю. Бих искал да те попитам първо как си и къде те хващам?

– Здравей! Аз трябва да ти благодаря. За мен е удоволствие. Разбира се, че съм добре, даже страхотно. Намираш ме на път към мечтите. Аз винаги съм тук. В момента съм поела към сбъдването на една от тях, но ще запазя в тайна накъде точно, за да съм сигурна, че ще ме поканиш на интервю отново. Нека ти е любопитно.

За много хора мечтаната фигура е цел към която се стремят, но не успяват да я достигнат. Къде бъркат?

– Бъркат първо като мислят, че всичко знаят, че на тях напътствия и съвети не им трябват. Бъркат, но за това те не са виновни, като се доверят на грешния човек.
Бъркат като се отказват бързо, мислейки че това е лесна работа.

Какво те мотивира да създадеш Your body – My Job – Еми Христова?

– Разбира се , че на първо място парите. Това за мен е преди всичко работа и исках това, което умея, да може да достигне до повече хора. Разбира се ,че това е и начинът – виртуалното пространство.

Ти си истински хит в социалните мрежи и страницата ти във Facebook е с близо 20 000 последователя.. Как си обясняваш успеха?

– С резултати от работата ми. За да имаш самочувствието да създадеш страница, трябва да си сигурен, че има какво да покажеш на хората, какво да им дадеш и как да бъдеш полезен. Много хора имат страници, но не успяват да ги развият, защото просто показват себе си. Това на малко хора им е интересно.Трябва да си на световно ниво, за да те следват хората само за да имат контакт с теб. Ето защо аз никога не съм бързала да си направя страница. Не съм личност, която би била интересна за хората. Направих страницата си след дълги години работа върху себе си и работа с други хора. Когато бях достатъчно уверена, че има какво да предложа, да продам и то да бъде достатъчно добра инвестиция за отсрещната страна, аз създадох YOUR BODY – MY JOB – Еми Христова. Затова страницата ми се разраства сравнително бързо. За една година имам почти 20 000 последователя.

Даваш ли си сметка, че променяш живота на хората? Връщаш усмивките на лицата им и буквално чрез теб, животът им започва отначало..

– Определено. Това е моята мисия. В момента настръхвам! Нещо като оргазъм. Няма такова щастие, когато ми пишат коментари и съобщения, че се харесват, съпрузите им ги харесват, здравословно и физически са в най -добрата си версия и форма. Не е много в мой плюс да издавам как печеля симпатията на моите момичета, но това е с отношение, общуване, грижа за тях. При нас, връзката не приключва в момента в който те си платят картата за тренировки или пък режима. Ние сме в непрекъснат контакт за всичко свързано с хранене и тренировки, а понякога се сближаваме и повече. При нас няма „Аз“, „Ти“ има само „Ние“. Така го чувствам и те го усещат. За мен целта не е  само парите, а резултати. Искам доволни ,красиви и щастливи жени. Правя всичко да ги мотивирам. Ние сме едно! Битката с килограмите е обща.

Интервюто с теб е в момент, в който хората са прекарали няколко пандемични вълни, локдауни и ограничителни мерки – поводи за депресии.. Какво ще посъветваш тези хора?

– Няма нужда да обяснявам, че спортът е здраве. Винаги има опция за тренировки вкъщи. Почти всички резултати, които качвам в страничката ми са на момичета, които тренират в домашни условия. Когато животът ни поставя в такива моменти, ние не бива да изпадаме в депресия. Трябва да търсим алтернатива, а такава винаги има. Тренирайте вкъщи, гответе здравословно, четете и обичайте. Това ще ви превърне в по-добра ваша версия. Ние с моите момичетата излизаме от локдауни в по-добра форма, отколкото влизаме. Винаги има начин за всичко!

Колко важни всъщност са спорта и тренировките във времена на пандемия?

– Много. Сега е момента да превърнете дефекта в ефект. Кога друг път ще имате такова време да обърнете внимание на себе си, а и на близките си. Казано е „Здрав дух в здраво тяло“. Няма как едното да го има без другото. Не разбирам хора, които ми тръбят, че важна била само вътрешната красота. Не ми говорете глупости. Едното води до другото. Аз често казвам, че не е нужно да ми се доказва какъв характер си. Виждам това само по тялото ти. Ако нямаш воля и сърце да контролираш него, си ми ясен. Вътрешната красота не може да я има, без да полагаш усилия за тялото си. Нещата са свързани и това е. Ето, толкова важни са спорта и тренировките. Те разкриват характер и помагат за съхраняване на психиката и здравето. Всички знаем колко е трудно да контролираме емоциите си и да владеем себе си. Ако нямате власт над тялото си, което е лесната част от играта, властта над душата е абсолютно загубена кауза за вас. Така че, във времена на пандемия трябва да сме още по-мотивирани да бъдем полезни за себе си.

Често си била обвинявана, че талията ти е правена с програми за коригиране на снимки. Ти отговори с видео, че не е така. Как реагираш на това?

– Следващият въпрос.. (смее се)  Такива хора не могат да ме карат да реагирам.

Ти си красива и поддържана жена, която вероятни често отнася много хейт и е подценявана.. Кое е по-лошо, да бъдеш мразен или да те подценяват?

– Абсолютно категорично ненавиждам омразата. Това да ме подценяват автоматично се превръща в проблем за отсрещната страна. Не мога да мисля за тях. Това си е техен проблем. Но омразата ми влияе не за друго, а защото аз съм много интуитивна личност и силно усещам енергията на хората. Когато тя е такава ми влияе, натъжава ме и някак ме изсмуква, но това пък ме научи да държа далеч от себе си такива хора. Смело мога да твърдя, че около мен няма случайни хора. Имала съм досег с хора тип паразити, така ги наричам, защото те се прикрепят към теб само, за да могат да съществуват. Жалка история! За да не ми оказва влияние омразата, аз вече не общувам с такива хора. Когато са далеч, няма проблем. Дистанция му е тайната. Нека мразят, но далече. Това ги изяжда! Бавно, но сигурно.

В момента, ти правиш благотворителна кампания. Разкажи ми малко повече за нея.

– Това е нещо малко, но както всичко което правя, е от сърце. Обявих 10 режима на половин цена и за щастие, добри хора ги купиха веднага. С парите, взех консумативи за първи учебен ден и дрешки за децата в един дом. Вече ги дарих. Аз мисля, че е важно да правим такива неща и няма нищо лошо да се говори за тях. Някак хората се впечатляват повече от лоши новини, клюкарски истории.. Защо да не говорим повече за добри дела, защо не трябва да се казва, щом направиш добро? Трябва разбира се, защото това може да накара дори един човек да се замисли и да последва примера ти. Ето аз успях за един час да накарам десет. Имам си мой каузи, които съм си поставила на дневен ред и следвам, но понякога правя нещо такова публично в страницата си. Правя разни награди и изненади, а сега и тази кауза. Креативна съм и обикновено такива идеи ми идват за част от секундата и действам на мига. Има много добри хора, да знаеш!Аз познавам много такива. Обичам да помагам и да се чувствам полезна и го правя често. Вече мога да си позволя да използвам страницата си за по-големи идеи и ще го правя, защото дори и последователите ми не са случайни хора.

В социалните ти мрежи, споделяш доста интересни кадри от фотосесия с топ фотографа Лео Кирилов. Разкажи ми, как се запознахте и как се работи с него.

– Както вече ти казах, не съм заобиколена от случайни хора. Хората, които се грижат за перфектния вид на косата ми от Studio N Stage Надежда, ме свързаха с него. Споделих с моята слабост Петя за планове за мои проекти, идеи за снимки и тя ме свърза с него. Лео е страхотен! Улавя момента. Предразполага ме и знае как да сцепи сцепеното на секундата, за да щракне апарата. Определено още един човек до мен, с който скоро ще поднасяме още изненади. Взаимно се вдъхновяваме и почти всеки ден се чуваме с фразата „Еййй…знаеш ли какво ми хрумна?!“. Няма да позволя да отегча последователите си и Лео ще помага за това. Аз му казах още първия път като се видяхме, че няма да се отърве от мен. И мисля, че това му хареса! (смее се)..

Какво е чувството при теб да дойде човек, на когото си помогнала в борбата му с килограмите и ти благодари?

– Оргазъм, душевен оргазъм. Бог ме обича!
Работата ми е хоби и страст.

Имаш ли човек до себе си и вярваш ли в истинската любов?

– Нали ти казах, че Бог ме обича. Свърза ме с едно от най-прекрасните си творения. Животът ми е любов, как да не вярвам?

Какво би искала хората да знаят за теб?

– Прекрасно е да съм част от живота им.

А какво не знаят?

– Може и да не е чак толкова прекрасно, може и да е най-лошото.

Как се виждаш след 5 години?

– Сбъдната и поела към нови сбъдвания.

Сбъдна ли детската си мечта?

– За щастие, не. Щях да съм космонавт, а какво щяха да правят всички тези хора без мен тук на Земята?! (смее се) И е важно да знаеш, че не я сбъднах, защото размислих, а не защото не съм могла.

Ако можеше да пиша върнеш времето назад, би ли променила нещо?

– Никога. Тук съм заради пътя си.

Без какво не можеш?

– Любов. По-точно, да имам все така до себе си  хора, на които да я давам. Толкова ме изпълва, че трябва да я раздавам иначе ще се задуша.

Еми, благодаря ти за страхотно интервю! Пожелавам ти здраве, много любов и подкрепа. Какво ще пожелаеш на нашите читатели и какво си пожелаваш сама на себе си?

– Здраве, любов, мечти за сбъдване. И нека за сбъдването им, да има с кой да го споделят.

By Петър Ангелов

За повече информация и контакт: https://allmylinks.com/petarangelovangelov

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *