• чт. май 2nd, 2024

BG Vip News

by Petar Angelov

Есенният панаир на Бизнес лейди клуб Пловдив създава нови бизнес възможности

ByПетър Ангелов

ное. 27, 2023

Вдъхновяващи бизнес дами, собственици на бизнес и предприемачи се събират на Есенен панаир, който ще се проведе на 28 ноември в хотел Санкт Петербург, Пловдив. Организатор на събитието е Бизнес лейди клуб Пловдив, а тази година ще се проведе неговото второ издание. Водещата цел на лейди организацията е подпомогнато и насърчаването на дамската предприемаческа дейност, а това събитие е естествено продължение на тази визия.

 

Събитието обединява енергията и визията на успешните лидери в бизнеса, предлагайки уникална възможност за получаване на нови знания, нетуъркинг и мотивация. Есенният панаир ще даде възможност на участниците да разкажат своята история на успеха, да споделят безценен опит и да представят своите иновативни продукти и услуги. Гостите на събитието ще имат възможността да се запознаят отблизо с поне 30 различни бизнеса, които ще бъдат изложители в експо зоната. Освен получаването на полезна информация, създаването на нови бизнес контакти и намиране на нови партньорства, посетителите ще имат възможността да се включат в томбола с награди.

 

След изложението ще се проведе Нетуъркинг гала вечеря със специално подбрано четиристепенно меню, завладяваща шоу програма и много подаръци. Събитието е отворено за всички членове на Business Lady Club Пловдив, както и за всички приятели от бизнеса, които искат да разширят своите бизнес контакти.

 

Възползвайте се от възможностите, които Есенен Бизнес Лейди панаир 2023 дава като направите нови бизнес контакти и създадете ключови партньорства в различни сектори на бизнеса.  Регистрирайте се и запазете своето място до 23.11.2023 г. тук: https://forms.gle/Htmv5Q57uoPprZiS7

 

By Петър Ангелов

За повече информация и контакт: https://allmylinks.com/petarangelovangelov

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *