• нд. апр. 28th, 2024

BG Vip News

by Petar Angelov

Ето какво задължително трябва да сложите в плажната си чанта

ByПетър Ангелов

юли 26, 2023

Маслата за тяло от серията REFAN BEAUTY ще Ви обгърнат с неповторим аромат на топъл, кадифен микс от какао, разтопен шоколад, ванилия и сметана. Може да използвате маслата на плажа, ежедневно след душ или като масажно масло за по-мека, копринено гладка и еластична кожа.

Маслото за тяло за тен и масаж е с формула, обогатена със специална комбинация от масла – какаово и бадемово, които подхранват и хидратират кожата. То съдържа:
Какаово масло: Най-известното приложение на това ароматно масло е именно за придобиването на красив и траен загар. То помага за здрав и сияен вид на кожата благодарение на плътността и подхранващите си свойства. Какаовото масло подпомага регенерацията, ускорява клетъчната обмяна, подобрява овлажняването, придава  блясък и гладкост и поддържа еластичността на кожата. Източник е на естествени антиоксиданти.
Бадемово масло: Това масло е с високо съдържание на витамини А и Е и благодарение на ценните си качества е с широко приложение в козметиката. Бадемовото масло подобрява тена и запазва блясъка, овлажнява, забавя процеса на стареене и облекчава сухотата, омекотява, успокоява при дразнене и възпаление кожата. Хидратира и възстановява кожата, притежава антиоксидантни свойства.

Важно: Маслото за тен не съдържа слънцезащитен UV филтър. При излагане на пряка слънчева светлина е препоръчително да се използва слънцезащитен продукт преди нанасяне на маслото за тен.

Маслото за тяло за след плаж и масаж  е формула, която успокоява кожата след излагане на слънце, подходяща и за масаж. Специална комбинация с висококачествени масла – арганово и бадемово за по-мека, гладка и еластична кожа.
Арганово масло: Известно е като „Течното злато на Мароко“. Аргановото масло е натурален и органичен продукт, което го прави подходящо за хора с чувствителна кожа. Богато е на витамин Е, омега-3 и омега-9 мастни киселини, линолова киселина, олеинова киселина, антиоксиданти, минерали, полифеноли, каротеноиди. Препоръчва се за употреба с цел овлажняване и успокояване на кожата, както и за грижа против стареене. Един от най-интересните факти за аргановото масло е, че то помага не само на сухата, но и на мазната кожа, като регулира отделянето на мастен секрет и го поддържа в нормални граници. Аргановото масло предотвратява появата на стрии по време на бременност, а също така помага за премахването на белезите след бременност.
Бадемово масло: Това масло е с високо съдържание на витамини А и Е, като благодарение на ценните си качества е с широко приложение в козметиката. Подхранва кожата, прави я гладка и мека, притежава антиоксидантни свойства. Бадемовото масло успокоява кожата при дразнене и възпаление, забавя процеса на стареене, облекчава сухотата.

By Петър Ангелов

За повече информация и контакт: https://allmylinks.com/petarangelovangelov

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *