• пт. апр. 26th, 2024

BG Vip News

by Petar Angelov

Ето какво се случи с YouTube канала на Софи Маринова /подробности/

ByПетър Ангелов

апр. 13, 2022

Ангелогласната Софи Маринова, сподели с многобройните си почитатели и последователи в социалните мрежи, че нейният YouTube канал е вече потвърден канал на изпълнител.

По този начин, официалния YouTube канал на Софи Маринова ще се различава от фалшивите такива и ще се показва първи при търсене и изписване на името на певицата.

https://www.instagram.com/p/CcRYB1pjrZr/?igshid=YmMyMTA2M2Y=

Съдържанието в YouTube канала на Софи Маринова е разнообразно и можете да се насладите както на официални песни и видеоклипове към тях, така и редица интервюта и концертни изяви.

И докато сме на темата за концертните изяви на Софи Маринова, тук е момента да припомним на всички, че на 8 октомври, ангелогласната изпълнителка ще има концерт по случай 25 години на сцената. Билетите вече са в продажба, а интересът към събитието е повече от огромен.

БИЛЕТИ| СОФИ МАРИНОВА – 25 ГОДИНИ НА СЦЕНАТА (8 ОКТОМВРИ, ЗАЛА „АРЕНА АРМЕЕЦ“)

Припомняме ви, че само преди броени дни, Софи Маринова представи „Гърмиш“ с Рико Бенд, а видеоклипа набира все по-голяма популярност в платформата за видеосподеляне и е на челните позиции в класацията „Набиращи популярност“ видеа за България, в категория „Музика“.

ПРЕМИЕРА| СОФИ МАРИНОВА И РИКО БЕНД – ГЪРМИШ

By Петър Ангелов

За повече информация и контакт: https://allmylinks.com/petarangelovangelov

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *