• сб. апр. 20th, 2024

BG Vip News

by Petar Angelov

Зов за помощ: Помогнете на мама Еми

ByПетър Ангелов

окт. 5, 2020

Скъпи читатели на Bgvipnews.eu, нека се обединим и заедно да помогнем. Повярвайте ми, сърцето ми се къса при всяка една кампания, било то за човек или животинка..

Ето накратко и случая без редакторска намеса:

https://bg.helpkarma.com/campaign/nov-jivot-mama-emi-2489

НОВ ЖИВОТ НА МАМА ЕМИ
Здравейте мили хора!!!!
Тук съм, защотото имам нужда от Вашата подкрепа.
Тук съм защото вярвам, че именно Вие ще ми помогнете да видя майка ми, както преди.

Тук съм за да можем всички заедно, да подарим на майка ми, радостта от това, да може да се изкъпе сама, да може да си сготви сама, да си направи едно кафе сама. Аз вярвам че ще го направи, а Вие….???
Толкова ли много искаме….?
Лошото е че тя е с 95%ТЕЛК абсолютно НЕПОДВИЖНА А НЕ ЗНАЕМ ЗАЩО И ОТ КАКВО.

ЕТО ТОВА Е НАШАТА БОЛКА
НЕЗНАЕМ СРЕЩУ КАКВО СЕ БОРИМ СЛЕД ГОДИНА И ПОЛОВИНА ХОДЕНЕ ПО БОЛНИЦИ НИКОЙ ДОКТОР НЕ УСПЯ ДА НИ КАЖЕ КАКВА Е НЕЙНАТА ДИАГНОЗА.

Ето и нашата история накратко:
Всичко започна преди около 1.6год. Майка ми си ходеше, всичко си беше абсолютно наред, докато не започна да се оплаква че започна много да и се вие свят, ходеше и се подпираше по стените да не падне, оплакваше се, че и изтръпват ръцете и краката. И така дойде един момент в който без човек тя не можеше да ходи. Започна се със всички големи болници в гр.София. Първо ни пратиха в болница св. Наум, от там ни изписаха с диагноза ИСХЕМИЧЕН ИНСУЛТ. 6 мес майка ми приемаше лекарства за инсулт. От тях се влоши рязко нейното състояние, освен че вече абсолютно спря да ходи, започна и да трепери до степен, че и да не може, и сама да се храни. Съня и се разби тотално. Ставах по 4-5 пъти в ноща, защото тя почти не можеше да спи, а и за да я обръщам защото тя сама не можеше. След това потърсихме други доктори. Ходихме в ВМА. След направата на всички необходими изследвания се оказа че тя няма неврологичен проблем и ни насочиха към Психотерапевт. От там ни изписаха лекарства за психиката и, от които и се разклати тотално и психическото състояние. След това потърсихме мнение и от Александровска болница. Там пак правиха изследвания и казаха че изследванията са и добре но се съмняват че има тумор. На 23.12.2019год. Направихме 5 скенер, от който се видя че майка ми нито е имала инсулт, нито психични проблеми, нито тумор. Между временно ходихме и в Сити клиник на скенер на глава, и в Иван Рилски за отделни изследвания и ….нищо. После ходихме и до болница София мед в РЕВМАТОЛОГИЯ. Там докторите казаха че болестта и, не е тяхна и ни препратиха в София мед НЕВРОЛОГИЯ. Пак изследвания, пак пункции, пак какво ли не и нищо. И те казаха че освен тумор, няма какво друго да е. Направихме и втори 5 скенер този път в Онко болницата в Дървеница. И този скенер не показа нищо. И какво се оказва ….? Майка ми по документи е абсолютно здрав човек, а всъщност след година и половина лутане по доктори и пиене на грешни лекарства усложниха страшно много състоянието и. И за това мили хора, тези средства ще ни трябват да отидем в Турция за лечение и дано този път имаме късмет, да разберем срещу какво да се борим. Към този момент се нуждаем от 2 500Евро за да отидем в Истанбул в болница за да я изследват на ново. Може би там докторите наистина са учили и имат дипломите си заслужено, и дано да видят, нещо което да ни насочи за да можем да я лекуваме. Пък след това, колко и какви средства ще трябват зависи от диагнозата.

Колкото по скоро ги съберем, толкова по скоро ще отидем и започнем нейното възстановяване, защото тя вече не може и да стои. Преди 2 дни, тя просто се свлече на земята. Краката и отказват тотално. Тя няма никаква координация на движенията, и вече тя самата е изгубила всякаква надежда за живота и. Моля Ви нека заедно, да и върнем поне малко желанието за живот, защото тя го заслужава. Тя е една страхотна майка и баба. А както всички знаем:
МАЙКАТА Е ЕДНА*

БЛАГОДАРЯ НА ВСИЧКИ КОИТО ПОНЕ ЗА МАЛКО СЕ ЗАПОЗНАХТЕ С ИСТОРИЯТА НИ и ще се радвам ако съм докоснала сърцата Ви.

Искам да Ви уведомя че кампанията започва от днес 26.09.2020г., и ще продължи 1 месец, до 26.09.20г.
Средствата, които ще се съберат на 27.10.2020г., от кутиите на всички търговски обекти, ще бъдат обявени тук и описани с протокол, пред 3 -ма свидетели, след което ще бъдат преведени към благотворителната кампания на
https://bg.helpkarma.com/ , като ще бъдат използвани единствено и само за лечението, и болничните разходи на майка ми Емилия Чакърова.

ТУК Е МЯСОТО ДА БЛАГОДАРЯ И НА ВСИЧКИ СОБСТВЕНИЦИ НА ТЪРГОВСКИТЕ ОБЕКТИ, КОИТО СЕ СЪГЛАСИХА ЗАЕДНО ДА СЪБЕРЕМ НЕОБХОДИМИТЕ СРЕДСТВА :

  1. гр. София жк. Обеля 1, бл.120 – САЛОН ЗА КРАСОТА „ПИБ СТИЛ“
  2. гр. София жк. Обеля 1, бл.120 – МАГАЗИН ПЛОД И ЗЕЛЕНЧУК „ЖЕВИ ЖЕВ“
  3. гр. София жк. Обеля 1, бл.120 – КАФЕ АПЕРИТИВ „МАКСИ“
  4. гр. София жк. Обеля 1, бл.120 – МАГАЗИН ЗА АЛКОХОЛ И ЦИГАРИ „НИКОЛ 2012ПЛЮС“
  5. гр. София жк. Обеля 1, бл.119 – МАГАЗИН ЗА ХРАНИТЕЛНИ СТОКИ „ВИКЕЛИ“
    6.гр.София жк.Обеля 1,бл.114-бл.115-МАГАЗИН ЗА ХРАНИТЕЛНИ СТОКИ „БОРИКА КОМЕРС“

Както и на Росен Янчев който е организаторът на кампанията
“ Нов живот за мама Еми „, към фондация за набиране на средства bg.helpkarma.com

Аз вярвам че ще успеем, А Вие……?

Поздрави Поли Иванова.

By Петър Ангелов

За повече информация и контакт: https://allmylinks.com/petarangelovangelov

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *