• чт. мар. 28th, 2024

Ивана Дилова – част от новия игрален филм на режисьора Ивайло Спасов

ByПетър Ангелов

окт. 14, 2021

Супер известната в Русия реалити звезда Ивана Дилова стана част от третия пълнометражен филм на прочутия с нестандартните си актьорски пристрастия режисьор Ивайло Спасов („Немезис“ и „Връзкология“), озаглавен „Лудиея“. Филмът ще бъде представен пред българската кино публика през 2022г. Сценарист на лентата отново е Дензъл Ребеловски.

На българският зрител Ивана е позната от участието си в реалити предаването „Игри на волята“. В началото на октомври Ивана се прибра от Москва за снимките към филма.  „Да се снимам във филм е предизвикателство пред, което от доста време исках да се изправя. Надявам се да съм се справила и на зрителите да им допадне ролята, която ми повери режисьора. Честно казано големия екип, многото техника и координацията между всички и всичко ми допадна страшно много, и се надявам скоро отново да съм пред кино камерата за нова роля.“

Ивана не споделя каква е ролята и във филма, но от компанията продуцент знаем, че Ивана участва в много изненадваща за целия филм сцена.

„Лудисея“ е филм, конструиран като пъзел на човешките взаимоотношения и влиянието, което изпълнената с напрежение реалност оказва върху тях, най-често са интригуващи и поставят важни проблеми пред зрителите. 

Най-новата творба на сценариста Дензъл Ребеловски умело режисирана от Ивайло Спасов е именно такъв разказ. 

За семейството, за повратностите на живота, за любовта, за безисходните моменти и възможностите да се справи човек с тях.

Ролите са поверени на Мирена Петкова, Борис Кашев („Боби Блажения и Другия американец“), Анна-Мария Чернева, Иван Стефанов, Светослав Янков(„Връзкология“) и др. 

Филмът е заснет в ултра модерната 4К резолюция на картината в HDR (High Dynamic Range) качество от оператора Добромир Николов, художник е Даниела Гандова, а пост-продукцията се поема от ImmerseFX и Spasov Brothers.

By Петър Ангелов

За повече информация и контакт: https://allmylinks.com/petarangelovangelov

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *