• пн. май 6th, 2024

BG Vip News

by Petar Angelov

Ива Атанасова водещ на бляскавата новогодишна гала вечеря край Рилския манастир

ByПетър Ангелов

дек. 18, 2023

Красивата блондинка Ива Атанасова, известна от телевизионния ефир ще отпразнува Новогодишните празници на метри от величествения Рилски манастир.

В ролята на водеща Ива събира изключително стилни и изискани гости от Македония,Сърбия,Гърция и Румъния. За визията на Атанасова ще се погрижат майстора на четките Цецо Андреев, както и екип от стилисти,които ще превърнат водещата в кукла Барби. 

Известната водеща само преди броени дни стартира нов тв проект Блондинка по news24-7 .

През януари 2024 Ива подготвя бляскавите награди VIP Awards в столицата. 

Новогодишната нощ Ива Атанасова ще прекара със семейството си в Рилец спа резорт, където освен специален гост,ще бъде и водеща на празничната програма. 

На 1 януари в Светата обител Рилския манастир Ива Атанасова със своите родители ще присъстват  на литургията за здраве. 

Ива Атанасове ще отседне в Рилец Резорт & Спа, който  е напълно реновиран, луксозен хотел посреща гости от декември 2017 година. Външният му облик естествено се вписва в обкръжаващата го природа, а интериорът следва съвременните тенденции в обзавеждането. Той е наследник на стар туристически обект, който едва ли някой ще разпознае в модерната функционална и стилна сграда. 

Комфортната атмосфера и луксът са подкрепени с професионално обслужване от невероятен екип, приготвена вкусна  храна и богати спа възможности, споделя Диди Калъмбова собственик на хотелския спа комплекс.

By Петър Ангелов

За повече информация и контакт: https://allmylinks.com/petarangelovangelov

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *