• пн. мар. 18th, 2024

ИСТИНСКИ ПРАЗНИК НА СРЪБСКАТА МУЗИКА НА КОНЦЕРТА НА ЦЕЦА В СОФИЯ

ByПетър Ангелов

ное. 24, 2022

ПЕВИЦАТА ИЗБРА СРЪБСКА БАНДА ДА Я ПОДГРЯВА

 

 

Сръбската мега звезда Цеца Величкович ще отбележи подобаващо своята                       35-годишнина на голяма сцена заедно с бандата „MEGA BAND“. Самата изпълнителка настоя пред своя екип да я подгрява голям бенд. Цеца и опитните музиканти обещават на всички присъстващи в залата истински празник на музиката с много и известни сръбски хитове. Групата има голям опит и не за първи път ще бъде на една сцена с Балканската легенда.

 

Музикантите споделят, че са истински щастливи от поканата на екипа на Цеца именно те да погряват концерта в София и вярват, че ще бъде истинско удоволстие както за тях, така и за феновете в най-голямата зала у нас.  

 

Групата „MEGA BAND“  е създадена през 2003 година и в момента се състои от шестима талантливи и опитни музиканта. Имат записани два собствени албума през 2010 и 2016 година. Едни от най-известните им хитове са “Ti si zivot Moj”, “Halo Tata”, “Tudji Dodir”, “Dodju Dani” и още други.

 

Цеца отбелязва 35 години кариера в музиката с голям концерт на 1 декември в „Арена Армеец“ или преименувана вече на „Арена София“. Можете да закупите последни бройки билети в мрежата на EpayGO и в касите на EasyPay в цялата страна.

 

На сайта https://ceca.bg/  ще намерите отговорите на всички най-важни въпроси свързани с достъпа до залата, допускат ли се лица под 18 години на концерта и как, в колко часа ще отворят вратите на залата в деня на концерта и още други.

 

 

 

Партньори на концерта:

 „Застрахователно дружество Евроинс” – официален застраховател на концерта

Медийни партньори: bTV Media Group, Woman.bg, Novini.bg

 

 

Официален сайт за концерта- https://ceca.bg/

Официална Facebook страница за концерта –

https://www.facebook.com/ceca.concert.bulgaria

Официална Instagram страница за концерта – https://www.instagram.com/ceca.concert.bg

By Петър Ангелов

За повече информация и контакт: https://allmylinks.com/petarangelovangelov

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *