• сб. май 4th, 2024

BG Vip News

by Petar Angelov

Гаел Бонел Санчес ще бъде домакин на посещението на принцесата на Камбоджа на конкурса Мис България“

ByПетър Ангелов

авг. 25, 2023

МИС БЪЛГАРИЯ 2023 | 10 септември, Nu Boyana Film Studios (Ню Йорк Сет)

От България до Холивуд

Гаел БОНЕЛ САНЧЕС, бизнесмен, продуцент и директор по развитието на Nu Boyana Film Studios, вече е ръководител на Мис България със силна решимост да възроди националния конкурс Мис България. Неговата цел е да създаде образ, който съчетава престиж, блясък, традиция, доверие и почтеност, като същевременно подчертава значението на естествената красота.

В миналото Gaël BONNEL SANCHEZ е работил в Endemol, една от най-големите аудиовизуални продуцентски компании в света, която притежава конкурса Мис Франция. След това усъвършенства бизнес уменията си, като основа различни иновативни марки и в момента ръководи развитието на едно от най-големите филмови студия в света, Nu Boyana Film Studios. Целта сега е да се издигне престижът и традицията на това национално състезание, като му се внесе нотка от холивудския имидж.

ШОУТО

Тази година събитието Мис България обещава вълнуваща нова визия. Целта сега е да издигнем престижа и традицията на това национално състезание.
Под темата „Холивуд в пост-апокалиптичен декор на Ню Йорк“ се стремим да предадем послание за запазване, като същевременно поддържаме блясъка, който характеризира вечерта на Мис България. Защо Холивуд? Защото събитието ще се проведе в Nu Boyana Film Studios, дъщерната компания на една от най-дългогодишните независими филмови компании в Холивуд. Сцената ще бъде невероятна: възпроизвеждането на Ню Йорк след апокалиптично събитие…

Водещ на шоуто е известният Орлин Павлов. Журито ще бъде забележително… Например Мис България ще има шанса да приеме членове на кралското семейство на Камбоджа, принцесата Джена Нородом (суперзвезда в Азия с повече от 150 милиона гледания в Youtube) и нейната сестра принцеса Ема Нородом. Също така изпълнителният директор на CHMPS Parisse ще бъде част от журито. CHMPS Parisse е една от най-добрите модни френски марки, които обличат международни топ 10 футболисти като Kyllian Mbappé или Kingsley Coman. При това популярни български изпълнители
също ще изпълнява на снимачната площадка.

ГОСТ И ЖУРИ

Принцеса Джена и Ема Нородом
са камбоджански принцеси и членове на камбоджанското кралско семейство. Те са внучка на крал Нородом Сиамони и правнучка на бившия крал Нородом Сианук. Принцеса Джена. е и актриса, певица, танцьорка, модел. Тя е суперзвезда и божествено вдъхновение в Азия и натрупва повече от 150 милиона гледания на канала си в YouTube. Принцеса Ема, най-голямата дискретна сестра, е талантлив международен модел.


Негово кралско височество принц Нари Нородом
е член на кралското семейство на Камбоджа и посланик в секретариата на Негово Величество краля на Камбоджа. Той е племенник на официалния крал на Камбоджа.

Абдел Пом | Chmps Parisse
Абдел Пом е бизнесменът на дуото. Интуитивен, той успя да развие марката CHMPS Parisse с безспорен талант. Те обличат играчи и приятели като най-добрите играчи в света като Mbappé, Kingley Coman и др.

Български Топ Артисти
И български известни артисти за шоу, пълно с изненади…

Пьотър Ризов
Той е млад предприемач, вече доказал се като актьор и собственик на агенция за модели, а сега и ловец на таланти.

Ирина Папазова
Ирина и съпругът й създават първата агенция за модели в България след комунизма. Тя основа и Мис България.

Гаел Бонел Санчес (шеф на журито)
Гаел притежава лиценз за Мис България. Той е и ръководител на развитието на Ню Бояна. Той е признат предприемач, създал иновативни проекти: от изследването на космоса на ДНК чрез вашата ДНК до изящното часовникарство с колекцията си от часовници, съдържащи автентични подписи на известни исторически личности; високи бижута със своята изключителна линия бижута от мамутска вълна, но също така и невероятна първа в света водка с хайвер.

By Петър Ангелов

За повече информация и контакт: https://allmylinks.com/petarangelovangelov

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *