• пт. мар. 29th, 2024

Кирил Атанасов изненада приятно с “Гледай ме”

ByПетър Ангелов

сеп. 18, 2020

Дългоочакваният проект на звездата на фирма “Пайнер” – Кирил Атанасов, направи своята премиера в YouTube канала на телевизия “Планета”.

Дни преди премиерата, близки до изпълнителят, анонсираха по интересен начин “Гледай ме”. Любопитен факт е, че меломаните тръпнеха в очакване на проекта и имаха изключително големи очаквания както за песента, така и за видеоклипа.

И Кирил Атанасов не ги разочарова! “Гледай ме” се приема изключително топло от меломаните, които са впечатлени както от текста и мелодията, така и от самото изпяване. Любопитен факт е, че неговият колега Борис Дали също участва песента, която ще бъде един от тоталните хитове за сезона.

Във видеоклипа, специално участие взема и “Мистър София” – Васил Младенов, който е част от статисти “Флоров G”. Кирил Атанасов пък е тотално променен – певецът е в топ форма и по всичко личи че става все по-хитов и по-добре изглеждащ..

И нещо много важно, “Гледай ме” е първият видеоклип, който ще бъде излъчен в ефира на новата телевизия “Planeta 4K”.

Музиката и аранжимента на “Гледай ме” са дело на Мартин Биолчев, а текстът е колаборация между Йордан Гергов и Петя Радева. Режисьор и оператор е Николай Скерлев, а сценарист е Красимир Николов.

By Петър Ангелов

За повече информация и контакт: https://allmylinks.com/petarangelovangelov

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *