• пт. апр. 19th, 2024

BG Vip News

by Petar Angelov

Кирил: Най-силно усещам новата си песен, защото я свързвам с нещо лично! (ИНТЕРВЮ)

ByПетър Ангелов

сеп. 21, 2022

Днешното ми интервю е с един от новите изпълнители в каталога на фирма „Пайнер“, който успя да докосне меломаните със въздействащият си глас. Неговото име е Кирил, който освен невероятен професионалист е и страхотен човек. Какво сподели той пред мен, четете в следващите редове.

Здравей, Кирил! Искам да те поздравя за изключително успешната година в твоята кариера. Как си, къде те хващам?

– Здравей, знаеш, че винаги съм готов да ти дам интервю и ти благодаря за хубавите думи.

С всеки следващ проект ти успяваш да надградиш себе си и да радваш феновете с качествена продукция. Какво за теб е музиката?

– Мога само с една дума да я опиша – ЖИВОТ!

Ти си автор на музиката на песните ти, за което адмирации. Мислиш ли обаче да заложиш изцяло на виждането на хитов композитор?

– Какво значи хитов? В моите представи има добри и не толкова добри. Смятам, че екипът, с който работя е достатъчно добър. Имал съм разговор точно по тази тема, че трябва да предлагам различни песни, различно звучене, но повярвай ми, записвал съм такива и после съм съжалявал. Все пак хората искат да усетят душата ти, сърцето ти, а това може да стане, като бъдеш себе си. Явно моята сила е в по – баладичните, по – меланхоличните песни.. (усмихва се)

Коя песен от твоят репортоар усещаш най-силно и защо?

– Най-силно усещам най – новата си песен, която се надявам до месец да излезне. Това е песента, в която съм влюбен, просто защото я свързвам с нещо лично.

Наравно с участията ти в клубовете, ти активно се включваш и в благотворителни концерти. Това може да го направи само човек, който има голямо сърце. В този ред на мисли, мислил ли си по въпроса да направиш проект, който е свързан с някаква кауза?

– Винаги съм бил „ЗА“ благотворителността, дори не питам къде, какво, поканят ли ме – приемам веднага. Песен с кауза не съм мислил, но ето – даваш ми тема за размисъл.

И докато сме на музикална вълна, кажи ми, подготвяш ли нов музикален проект?

– Както ти казах подготвям няколко песни, от които една ми е много, много на сърце. Имах случка, която много ме разтърси емоционално и реших да я предам в песен.

Доста изпълнители залагат на колаборации.. Ти обмисляш ли си такава?

– Обмислям.. (усмихва се)

С кого най-много би искал да направиш дует?

– По принцип, с когото съм искал – съм направил.

Обмисляш ли да издадеш албум?

– Имам песни, говорил съм с продуцентите ми, така, че е напълно възможно.

Успя ли да намериш време за почивла това лято?

– Да, както всяка година си почивам или в родния ми град или някъде на планина.

Има ли приятелство в шоубизнеса?

– Само ще ти кажа име, то е ясно – ТАНЯ МАРИНОВА. Също така със Саранди съм приятел повече от 15 години, така, че има.. (усмихва се)

Кое е най-хубавото нещо, което си прочел в интернет за себе си?

– Най – хубаво ми е, когато чета положителни отзиви за някоя песен.

А кое е най-лошото?

– Да ти кажа чак лошо .. А и да мерна такова нещо, обикновено се смея или се съгласявам, обожавам самоиронията си, нека са щастливи хората.. (усмихва се)

Влияеш ли се от чуждото мнение?

– Преди се влияех и може би това беше най – голямата ми грешка, защото, както слушаш другите, така в един момент ти не си себе си, изгубваш се и знаеш ли .. лошото е, че точно след това оставаш сам и същите тези, с мнението ги няма.

Има ли нещо, което би искал да промениш в живота си?

– Чак да променя – не. Най – голямата ми сила е, че останах добър човек, въпреки трудностите, през които преминах, а от това по – хубаво няма.

Благодаря ти за страхотното интервю. Пожелаваме ти да бъдеш здрав и нямаме търпение да видим и чуем новите проекти. Пожелай нещо на нашите читатели.

– Да са здрави ! Другото се постига. Благодаря ти още веднъж и на теб!

By Петър Ангелов

За повече информация и контакт: https://allmylinks.com/petarangelovangelov

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *