• пт. май 3rd, 2024

BG Vip News

by Petar Angelov

Красимир Николов – Stambini: Хората станаха ненаситни и забравиха какво е да обичаш! (ИНТЕРВЮ)

ByПетър Ангелов

сеп. 5, 2023

Днешното ми интервю е с първият български влогър. Неговото име е Красимир Николов, но е познат на широката аудитория като Стамбини. Как се промени той през годините, с какво го сблъска живота, както и за отношенията му с балканската звезда Андреа, четете в следващите редове.

Здравей, Стамбини! Първо, бих искал да ти благодаря за това, че прие поканата ми за интервю. Как си, къде те хващам?

– Здрасти Пепи, хващаш ме в много добро настроение. Аз благодаря за това, че ме покани. Как съм, много добре, свеж и много амбициран.

Как прекара лятото?

– Лятото бях на море за седмица с Андреа, малко да починем да рефрешнем. А иначе цялото ми лято мина работно. Даже по едно време прегрях и реших да го давам по-полека.

Ти си един от първите (ако не и първият) влогър в България. Разкажи ми, какво те подтикна към снимането на видеа?

– Честно казано, нямах на идея да правя видеа със себе си. В далечната 2007-ма си направих регистрация във Vbox7 (накараха ме). И почнах да качвам слайдшоу видеа, клипове на любими изпълнители от цял свят, скечове на други или казано
общо взето, чужд материал. Тогава нямаше никой който да се снимаше и да качва видеа със себе си с изключение на Релефа. За мен, сайта беше нещо ново и реших да се пробвам да качвам неща направени от мен. Тогава се запознах с програмата за видеообработка Movie Maker, почнах с монтажи на поп-фолк песни, които нямаха все още видео визуализация. В това време все още бяхме приятели с Михаела Ганцова и в един хубав ден на 2007-ма, аз предложих да направим пародия на Преслава – „Мъж на хоризонта“. Тя веднага се нави и имахме на разположение само web камера. Заснехме и качихме в същия ден пародията и тя влезна в „топ 40“ и така с Михаела правихме пародии, влогове до 2011-та. Тя ми беше инспирацията да покажа себе си в интернет. Пак като нея без идея качих кратко видео в сайта и то влезна в „топ 40“ аз даже не знаех. И 2009-та беше моята година в коята всички разбраха кой е Stambini.

Още с първият си видеоклип, ти доби огромна популярност. Как прие известността към онзи момент?

– Не знаех какво се случва. Аз разбрах едва като влезнах и проверих личните си съобщения, че нещо се случва. Зарадвах се, че има интерес към мен и продължих.

По какво се различава Стамбини сега, от Стамбини преди повече 10-12 години?

– Характерно съм си почти същия, но визуално не съм. Сегашния Stambini e работохолик, но съм запазил това си чуство, че когато не го чуствам, трябва да спра.

За никого не е тайна, че си близък приятел с най-популярната българска изпълнителка зад граница – Андреа. Разкажи ми, как се запознахте и какво ви свърза.

– С Андреа ме запозна в далечената 2014-та изпълнителя Alek Sandar. Alek снимаше клип към песента „Peaceful place“ и се свърза с мен да направя видео и да го монтирам.
От тогава до сега ни съвързва любовта към изкуството.

Има ли нещо, което си чул или чел за себе си, което те е вадило извън контрол?

– Оооо (смее се), преди много се палех (което е нормално) но вече не обръщам внимание. Те много неща се пишеха за мен не верни и до ден днешен чувам небивалици по мой адрес, които много ме развеселяват.

Какво за теб е любовта и възможно ли е да я открием към днешни дни?

– За мен любовта е най-важното нещо в този свят. Всичко направено с любов остава във времето. Съдейки по наблюденията ми и личния ми опит, ще бъда оптимист и ще кажа, че можем да я открием, но тя не се търси а се случва. Трудно е много, защото хората са станали ненаситни и са забравили какво е да бъдеш моногамен и да обичаш. Но аз ще вярвам и тъпеливо ще чакам човека за мен.

Ти си един от българите, които имат профили в плаформата OnlyFans. Как се реши да си направиш профил?

– Един мой приятел ме посъветва да премахна всичките си разголени снимки от Instagram и да ги кача някъде с ограничен достъп и го послушах. И отделно ми каза, че като съм така разголен, няма да ме приемат на сериозно за партньор и да, беше прав.

https://www.instagram.com/p/CttLP4MIhXF/?igshid=NjIwNzIyMDk2Mg==

Ако можеше да промениш нещо, какво би било то?

– Нищо не бих проемнил защото сега нямаше да е сега.

Има ли нещо, за което съжаляваш?

– Не, така е трябва да се случи. Всяко нещо се случва в правилния момент а и да съжалявам няма смисъл, станалото станало гледаме напред.

На какво те научи живота?

– Живота още много има да ме учи, но до момента ме научи, че няма „завинаги“, хора идват и си отиват, няма не заменими хора, че трябва да слагам себе си на първо място и да не правя компромиси със себе си.

Ти си един от многото хора, които са твърдо против насилието над животни.. В профилите ти в социалните ти мрежи, ти открито изявяваш своята позиция. Каквое мнението ти за хората, които упражняват насилие над животните?

– Така е да. Мнението ми е, че това са бъдещи престъпници, след като са посегнали на животинка следващата стъпка е срещи човек. Яд ме е, че няма ЗОО Полиция, която да отговаря за насилието над животни. Но разковничето преди всичко е в гена на човека
средата ми и най-вече семсйтвото им и на първо място психиката им. Те няма да спрат до като няма слоени глоби и адекватна намеса от съотвения орган. За глоби, общо полезен труд и затвор за извършителите!

Благодаря ти за това, че прие поканата ми за пореден път. За мен винаги е удоволствие да си говоря с теб. Пожелавам ти много успехи във всичко. Какво ще пожелаеш на башите читатели?

– И аз ти благодаря, на теб няма как да откажа. И се радвам, че се познаваме извън интернет пространството. Благодаря ти за пожеланието а на твоите читатели им желая да бъдат здрави, да се борят за мечтите, да вярват и да обичат!

By Петър Ангелов

За повече информация и контакт: https://allmylinks.com/petarangelovangelov

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *