• пт. мар. 29th, 2024

Кристиян Спасов: Ако едно нещо не е хейтвано, не е успешно (ИНТЕРВЮ)

Днешното интервю е с едно момче, което разбуни всички духове и стереотипи. Неговото мнение за музиката в България има голямо значение и почитателите на поп и поп-фолка се вълнуват и очакват неговата реакция. Погледът му върху всичко случващо се около любимите музикални звезди на България, вълнува всички. Познавате го като НЕцензурно, но неговото име е Кристиян Спасов. Е, той бе изключително откровен пред мен. Надявам се да Ви бъде интересно интервюто с Кристиян Спасов.

Петър Ангелов: Крис, здравей. Първо, благодаря ти че прие поканата ми за интервю. Как си, надявам се те намирам в добро здравословно състояние.

Кристиян Спасов: Здравей. Да, чувствам се отлично, аз благодаря за поканата!

Петър Ангелов: Искам да те попитам, как повлия вируса на живота ти?

Кристиан Спасов: Вируса повлия на живота ми така, че да ценя всеки един миг с хората около себе си повече и да ценя всичко, което ни предлага живота.

Петър Ангелов: Как ти се отрази изолацията, която бе от 13-ти март до 13-ти май? На какво те научи? Колко души ти звъннаха да те попитат просто дали си добре?

Кристиян Спасов: Първоначално много зле. Аз съм супер социален и това да стоя затворен за толкова време, наистина мислех, че може и да полудея (смее се). Научих това, че приемаме всичко за даденост. Най-вече свободата си. Ами всъщност, няма да лъжа, прекарах тогава времето с най-близките хора в живота ми, бяхме постоянно вкъщи, дали ще пием кафе, дали просто ще дойдат да си говорим..

Петър Ангелов: Как се роди идеята ти за НЕцензурно и очакваше ли толкова голяма популярност и отзвук?

Кристиян Спасов: Идеята се роди една вечер, стоях у дома, бях със Сандев и Стела и коментирахме да направя канал, но супер несериозно. Ден-два по-късно, просто отидох във тях, седнах, заснехме първия епизод и бам! За популярност не мисля, че можем да говорим още. Не ме знаят толкова много хора, нямам много последователи и т.н, но определено успеха, който пожъна за мен беше стряскащ! Със Сандев си говорехме, че де надяваме до края на 2020, да има 1000 абоната, а те са почти 10 000. Не мога да го повярвам, нереално ми е.

Петър Ангелов: Има ли изпълнители, които се свързаха с теб след твоя реакция на техен музикален проект?

Кристиян Спасов: Да, има. И съм оставал в ШОК разбира се.

Петър Ангелов: Разкажи ми за първият епизод на НЕцензурно.. Изпитваше ли притеснение да застанеш пред камера? Какви емоции те връхлитаха?

Кристиян Спасов: Господи, ужас! (смее се) Като снимах чак толкова притиснение нямаше, но на следващия ден, първи епизод трябваше да бъде пуснат в 17:00ч. Аз бях в Сандев, във 16:30ч завил се през глава и ревящ от ужас и му казах да изтрие веднага канала. Беше много смешно, но ето ни тук днес.. Всичко е налице и нищо не е изтрито (смее се).

Петър Ангелов: Планираш ли изненади за аудиторията на YouTube канала ти?

Кристиян Спасов: Мисля постоянно. Улавям се, че в 2-3 сутринта, просто ми хрумва някаква идея за нещо и скачам и почвам да си я съчинявам, но се изискват много неща. Само с една идея не става, надявам се да реализирам някои.

Петър Ангелов: Съвсем наскоро, поп изпълнитрлят VessoU направи премиера на “Шампанско”, а ти взе участие в във видеоклипа. Нещо повече, дори засне кратък влог от целият процес и целият ти ден. Сбъдна ли се твоя мечта?

Кристиян Спасов: Сбъдна се, аз от отдавна исках да видя и да проследя целия процес на заснемането на видео. Интересувам се от жанра от повече от 10 години и благодаря на Весо, Галин и Десита, че ми позволиха да присъствам на видеата им!

Петър Ангелов: Кои изпълнители подкрепяш и кои не? И защо?

Кристиян Спасов: Подкрепям всички – млади, стари, можещи, знаещи, работещи. Не подкрепям надути, самозабравили се. Няма да назовавам имена.

Петър Ангелов: С кои изпълнители си в добри отношения?

Кристиян Спасов: С някои сме в много добри, с някои просто в добри, но не желая да казвам имена, защото някои от тях са ме помолили за конфиденциалност.

Петър Ангелов: Какво е виждането ти за поп-фолка?

Кристиян Спасов: 2020 е пагубна за него. С това затваряне на тия клубове, а то там е единственото място от което изпълнителите могат да изкарват пари, съответно спира продукция и всичко. Иначе младите имена владеят сцената. Всички млади, просто са бомба, а едно време взимаха почти всичко в един момент беше ужасно. Според мен догодина, ще е много добра и отличителна за жанра.

Петър Ангелов: А какво е виждането ти за поп музиката?

Кристиян Спасов: Успешни са и то много, но не колкото поп – фолка. Така е било винаги, така и ще си остане. Има доста изпълнители от там, които слушам и харесвам.

Петър Ангелов: Кажи ми какво искаш хората да знаят за теб. Кой е Кристиян Спасов?

Кристиян Спасов: Кристиян е позитивен човек. Обича самоиронията, дори я обожава. Обича да се смее, да разговаря с всеки и да изказва мнението си.

Петър Ангелов: Наред с голямата аудитория и успеха ти, няма как да не си получавал хейт.. Как се справяш с това?

Кристиян Спасов: Един човек, някога ми каза “Бъди недостъпен. Не им позволявай да стигат до теб.” Послушах, и направих. Не чета коментари, не чета хейт, игнорирам всичко. Допускам до себе си да достига само любовта на хората, които ме харесват, но задължително трябва да има хейт! Изобщо не съм против него, защото ако едно нещо не е хейтвано, то не е успешно.

Петър Ангелов: Можеш ли да се похвалиш че имаш истински приятели?

Кристиян Спасов: Да, боже да! Имам уникални приятели и мъже и жени. Обожавам ги, и искам да им благодаря, че са винаги до мен.

Петър Ангелов: За какво мечтаеш?

Кристиян Спасов: Всичко да отмине, и всичко да е както преди скапания вирус.

Петър Ангелов: Как се виждаш след 5 години?

Кристиян Спасов: Не знам. На такъв въпрос винаги ми е било трудно да отговорям, наистина.

Петър Ангелов: Къде ще прекараш коледните празници?

Кристиян Спасов: Предполагам у дома, със семейството си и може би приятелите си.

Петър Ангелов: Новата година ще я посрещнеш с приятели в компания или вкъщи?

Кристиян Спасов: Още не знам. Предполагам пак с приятели, но къде никаква идея. Нали знаеш, най – важния въпрос от септември нататък е : “Къде ще сме на Нова Година?” (смее се)

Петър Ангелов: Крис, благодаря ти за страхотното интервю. С огромен интерес следя “НЕцензурно” и нямам търпение за всяла твоя реакция. Както се пее в една песен “Живея за твоята реакция”. Пожелавам ти от сърце цялото здраве, щастие и успех на света, защото ги заслужаваш. Какво обаче ще си пожелаеш ти и какво ще пожелаеш на нашите читатели?

Кристиян Спасов: Благодаря Ви от сърце! Радвам се, че нещата, които правя Ви харесват. На мен пожелавам здраве и надявам се успех. За мен здравето е най-важното нещо и го пожелавам на всички – на мен, на вас, на читателите. Пожелавам и на всички, които четат това, да бъдат много обичани, много щастливи, и да посрещнат една страхотна 2021 година с много положителни емоции.

By Петър Ангелов

За повече информация и контакт: https://allmylinks.com/petarangelovangelov

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *