• чт. апр. 18th, 2024

BG Vip News

by Petar Angelov

Кулинарно пътешествие с foodpanda и Coca-Cola!

ByПетър Ангелов

фев. 23, 2021


Не можем да пътуваме точно сега, но можем да опитаме вкуса на целия свят. Италия, Мексико, Япония или САЩ – може да се отидем навсякъде, стига да поискаме. Защото времето за кулинарно пътешествие не зависи от температурите навън, нито километрите разстояние. Достатъчно е да имаме малко приключенски дух и няколко добри идеи, за да споделим още много специални моменти с хората, които обичаме.


Тъй като не се съмняваме в откривателския дух, се погрижихме за идеите. Може да ги откриете в нашата Вселена от вкусове с Coca‑Cola на foodpanda.


Сега може да избирате от над 900 комбо менюта с Coca‑Cola измежду 200 ресторанта в София, Пловдив, Стара Загора, Варна и Плевен с доставка от foodpanda.


Пици, спагети, суши или такос, или оригинални американски бургери – любимата храна може да е на трапезата още днес за ново кулинарно пътешествие.


И не е само това – всяка поръчка на комбо менюто с Coca‑Cola до 8 март 2021г./вкл./ осигурява участие в томбола за 12 Huawei награди. Колкото повече поръчки, толкова по-голям шанс да спечелите смарт телефон Huawei P40 Pro, 1 от 4 часовника Huawei Watch Fit, 1 от 2 смарт гривни Huawei Band 4 или 1 от 5 слушалки Huawei Free Buds Pro.


Виж правилата за участие https://www.foodpanda.bg/contents/game-rules и избери кулинарна дестинация с комбо меню с Coca‑Cola!

***
foodpanda е международна платформа за доставка на храна и стоки за бита, част от глобалната група на Delivery Hero. Услугата позволява да поръчаш храна или стоки онлайн, които да бъдат доставена до входната ти врата, предоставяйки огромен избор от любими ресторанти и магазини, удобно плащане и бърза доставка.

By Петър Ангелов

За повече информация и контакт: https://allmylinks.com/petarangelovangelov

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *