• вт. мар. 19th, 2024

Лилия Билалова спечели награда за ,,Млад лидер”

ByПетър Ангелов

апр. 30, 2023

Лилия Билалова определено не спира по пътя към своето развитие в личен и професионален план. Младата, успешна и красива дама не спира да получава отличие след отличие.

И така, близо година след като чаровната блондинка грабна короната на конкурса Lady Bulgaria World 2022, ето че тази година дава заявка да бъде двойно по-упешна за нея. Лилия Билалова успя да получи цели две отличия от началото на годината до сега, което е сериозен показател за правилната посока, в която дамата върви.

Изминалата 2022 година, Лилия Билалова завърши и курса си в ,,Академия за щастлив живот” при Стояна Нацева.

Само преди броени дни, Лилия Билалова стана носител на приза „Млад лидер“ от наградите на събитието „First Lady Awards“. Припомняме ви че преди месец, красавицата спечели и тилата ,,Мисис дама на годината” 2023.

Любителката на латино танците за извайване на фигура споделя, че не се спира пред никого и нещо и е яхнала гребена на вълната в живота. Лилия Билалова през последните 5 години е съсобственик във фирма „Сантана“, която се занимава с изкупуване и продажба на земеделски и селскостопански ресурси. 

Освен с горещи танци, Лилия Билалова вае перфектната си фигура и с разходки, които премахват натрупаното напрежение и стрес от красивата блондинка.

Най-голяма награда обаче Лилия Билалова заслужава за голямото си и чисто сърце, защото се занимава с безброй благотворителни каузи и желае да помага на жени станали жертва на физическо и психическо насилие. Смело можем да заявим, че Лилия Билалова е красива толкова отвън, колкото и отвътре.

By Петър Ангелов

За повече информация и контакт: https://allmylinks.com/petarangelovangelov

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *