• чт. мар. 28th, 2024

Лили Иванова с куп подаръци за Софи Маринова

ByПетър Ангелов

май 19, 2021

На полуфиналите на 9-ти сезон на най-гледаното шоу за имитации „Като две капки вода“, Софи Маринова имаше нелеката задача да имитира голямата Лили Иванова.

Разбира се, Софи Маринова се справи повече от страхотно. Още в подготовката за имитацията, Софи Маринова се разчувства няколко, защото за нея, Лили Иванова е идол. Софи никога не е крила колко обича Лили Иванова и винаги е говорила за нея с голямо уважение и любов.

ВИЖ ИЗПЪЛНЕНИЕТО НА СОФИ МАРИНОВА КАТО ЛИЛИ ИВАНОВА

Разбира се, голямата Лили Иванова е гледала изпълнението на Софи Маринова и я затрупа с куп подаръци. От публикация на Софи в социалните мрежи, става ясно че PR-ът на голяма Лили Иванова се е срещнал с певицата и именно той е предал подаръците от Лили Иванова.

Лили Иванова от своя страна пък, сподели публикацията на Софи Маринова и я качи на стори в Instagram.

Софи Маринова не успя да сдържи емоцията от изживяването и реши да сподели с многобройните си почитатели за срещата с PR-ът на Лили Иванова. Нещо повече, Софи разкри че се е чула по телефона със своят идол, а тя ѝ е казала че нейното изпълнение е било най-доброто до момента. Софи не пропусна да благодари на екипа на „Като две капки вода“ и сподели благодарение на тях е успяла да сбъдне една своя мечта!

By Петър Ангелов

За повече информация и контакт: https://allmylinks.com/petarangelovangelov

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *