• чт. мар. 28th, 2024

Лияна впечатлява с новият си хит „Изхвърли ме“

ByПетър Ангелов

окт. 12, 2021

Новият музикален проект на звездата на Sunny MusicЛияна, направи своята премиера в официалният YouTube канал на музикалният лейбъл и се ротира в ефира на „Фен ТВ„.

Лияна не бе пускала нов сингъл, а предходният такъв пожъна небивал успех. „Като хлапе“ успя да докосне меломаните и да ги накара да пожелаят да се влюбят като хлапета, а социалните мрежи Facebook, Instagram и TikTok буквално гърмяха с песента.

Е, „Изхвърли ме“ носи съвсем друга емоция и определено впечатлява от първо слушане. Текстът е по-силен от клетва и много жени ще се намерят в него. Видеоклипът е ефектен, а Лияна е ослепителна както винаги. За пореден път, Лияна докосва меломаните с творчеството си, а тайната на успеха е че не се влияе от комерсиалното звучене или теми. Певицата има свой музикален почерк, а почитателите го разпознават още от първи тонове. Изключителни администрации за което!

Изхвърли ме“ направи премиера на рождения ден на дъщерята на Лияна – Дениз, която е наследила красотата на своята майка.

Музиката е дело на Мартин Биолчев и Лияна, а аранжиментът е поверен на Мартин Биолчев. Текстът е написан от самата изпълнителка. За стайлингът си, Лияна се довери на Стоян Стоянски, а косите и гримът са поверени на Емилио Стефано и Цецо Андреев. Видеоклипът е поверен на Николай Скерлев.

By Петър Ангелов

За повече информация и контакт: https://allmylinks.com/petarangelovangelov

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *