• сб. апр. 20th, 2024

BG Vip News

by Petar Angelov

Лорена: Ще ми се да направя нещо различно (ИНТЕРВЮ)

ByПетър Ангелов

фев. 17, 2021

Днешното ми интервю е с една изпълнителка, която направи истински фурор още с първата си песен. Да си призная, „Все ми е тая“ е едно от любимите ми парчета като цяло в поп-фолка. Меломаните я определят като най-силният дебют в поп-фолка през последните години. Тя е красива, тя е талантлива, тя е.. Лорена! Какво сподели тя пред мен, можете да прочетете в следващите редове.

Лорена, здравей. Изключително приятно ми е, когато взимам интервю от теб. Нека започнем интервюто с това да те попитам как си и какво правиш?

– Здравейте, благадаря добре съм. Хващате ме в процес на работа. Подготвяме се за фотосесия.

Всъщност, меломаните все по-често си задават въпроса, какво ли правят изпълнителите по време на пандемия. Кажи ми, какво прави Лорена по време на пандемия?

– През първото затваряне се отдадох изцяло на семейството ми и на почивка. Докато сега, през този втори период е коренно различно – отдала съм се на работа… различни проекти и всичко което обичам да правя.



Тъй като ти си от най-интересните изпълнители.. Успя ли да издържиш месеца без шоколад? От твое стори в Instagram знаем че се опита, но успешен ли бе опитът?

– О да, издържах и се гордея с волята си. /смее се/ … но след това си го наваксах.

През изминалите години, ти си сред най-желаните изпълнители в нощните клубове в страната. Пандемията обаче успя да ни прибере всички. Как ти се отразява тази „почивка“?

– Чесно казано, зле… Аз съм човек, който не може да бъде затворен вкъщи. Обичам контакта с хората, динамиката е част от живота ми и ми липсва допира с тях.

През 2020-та година, успя да реализираш „Грозен край“ и „Мръсен топ“ – проекти, които са коренно различни един от друг, както като звучене, така и като видеоклипове. Имаше ли план да представиш още проекти, които заради пандемията от COVID-19 пропаднаха или се отложиха?

– В началото на 2020, бях обещала и на себе си и на почитателите си, да бъда по-продуктивна и за пореден път се убеждавам, че не трябва да си правиш планове, защото все има кой да ги развали.



Планираш ли нови колаборации или ще заложиш на самостоятелни парчета?

– Аз съм от изпълнителите, които нямат много дуетни парчета или колаборации. Ще ми се да направя нещо различно, но няма да издавам повече. Нека първо се случи.

Промени ли те пандемията от COVID-19 и ако да, как?

– Не, не мисля. Човек се изгражда с годините.


Меломаните споделят като коментари под твой снимки в социалната мрежа Instagram, че много им липсваш. Предполагам, те на теб също много ти липсват.. Чакаш ли с нетърпение първата ви среща след като разхлабят мерките?

– О, нямам търпение! Липсва ми живота, който беше преди..

Като за финал.. Можеш ли да издадеш в аванс нещо свързано с предстоящият ти проект?

– Нещо много различно.

Лорена, благодаря ти за страхотното интервю. Пожелавам ти да бъдеш здрава и нямам търпение това да остане лош спомен и много скоро да се забавляваме отново. Какво си пожелаваш ти и какво ще пожелаеш на нашите читатели?

– Пожелавам Ви антитела.. /смее се/ шегувам се. Пожелавам Ви да се чувствате свободни и щастливи.

By Петър Ангелов

За повече информация и контакт: https://allmylinks.com/petarangelovangelov

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *