• сб. апр. 27th, 2024

BG Vip News

by Petar Angelov

Лукс на достъпни цени в най-добрия салон в Асеновград – Мисис Европа Манита е лице на Естетичен център Грация

ByПетър Ангелов

дек. 15, 2023

Само на няколко минути от Пловдив ще попаднете в истинско кътче за релакс, разкрасяване и отмора, в което да се оставите в опитните ръце на професионалистите и да получите грижите и вниманието, което заслужавате. Естетичен център Грация , чието лице е Мисис Европа Манита Вартан се превърна в най-коментираното и притежателно място за местните. Многократно самата миска заявява в социалните мрежи, че голяма част от подготовката и за международния финал, на който тя победи, е преминал именно в центъра. Преди дни там Манита представи и новия продукт, зад който застава – серията продукти за коса CULT.O by Manita – достъпни за поръчка в социалните и мрежи, както и в сайта на Ivonne Cosmetics – ivonnecosmetics.bg.

Преди близо два века, един от най-великите романисти – Фьодор Достоевски, е казал, че „Красотата ще спаси света“.
Всъщност култът към красотата започва още в дълбока древност, когато дамите са използвали редица природни средства, за да запазят лицето си свежо и младо, а кожата на тялото си  – мека и стегната.

Днес, с напредването на науката и технологиите, няма нужда да събираме билки в гората и да използваме средства със съмнително действие, за да забавим стареенето си, но пък успешно може да се възползваме от иновациите и знанията на специалистите в областта. Точно в центъра можете да получите всичко това комплексно – на едно място : масажи, подмладяване, антицелулитни програми, фризъорство, грим, маникюр и дори консултация с лекарски екип за естетични корекции. Площта на центъра е също толкова внушителна, колкото и широкия диапазон от услуги.

Естетичен център „Грация“ е разположен в самото начало на Асеновград откъм Пловдив, на втория етаж в хотел „Сани“. Мястото е удобно за посещение и разполага с частен паркинг. Локацията му е перфектна за всички жители на града и гости от страната, които често съчетават избора си на тоалет за специален повод с една от най-иновативните услуги на салона. В „Грация“ имате възможност да съчетаете  богатия набор от процедури за разкрасяване и релакс с прическа и грим на място и така да подарите на себе си и на любим човек незабравим ден.

By Петър Ангелов

За повече информация и контакт: https://allmylinks.com/petarangelovangelov

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *