• пт. май 3rd, 2024

BG Vip News

by Petar Angelov

Мария Котузова: Радвам се, че останах тук, изучих се тук и ще създам семейство тук! (ИНТЕРВЮ)

ByПетър Ангелов

ное. 10, 2023

Днешното ми интервю е с едно от най-красивите лица от родния ефир. Тя е точно толкова амбициозна, колкото и красива, а какво сподели пред мен любимата водеща от DSTV – Мария Котузова, четете в следващите редове.

Здравей, Мария. Радвам се че прие поканата ми за интервю отново. Кажи ми, как си, къде те хващам?

– Здравей, благодаря за поканата. Нищо необикновено не правя през днешният днес. Седя в софийските задръствания и работя. (усмихва се)

Как прекара лятото? Успя ли да си починеш?

– Чудесно, благодаря, че попита. Това лято за мен беше пълно с емоции – пътувания, много работа (и то предимно хубава), любов и любими хора.

Ти си емблемата на DSTV и определено без теб, поздравите не биха били същите.. Кажи ми обаче, ако не работеше това, какво щеше да правиш днес?

– Всъщност, аз от 1 година се занимавам с маркетинг и наблягам на развитието си в тази сфера, но все още ходя от време на време там за забавление и заради любимите ми колеги. Тази работа не е дългосрочна, но ми даде много в моите студентски години, но смятам, че маркетинга е перспективното и естествено продължение на журналистиката.

Към теб има много мъжко внимание, все пак си красива жена. Кажи ми имаш ли човек до себе си? 

– Само ще кажа, че обичам много и истински. Може би звучи клиширано, но съм късметлийка, че винаги съм била отлично придружена.

Как успя да откриеш любовта? Имам предвид, в 21 век нещата да твърде изкривени..

– Любовта живее в мен, аз обичам да обичам. Намирам я във всичко. Смятам, че това е по-важното, да правим правилните избори и да си живеем живота както ние искаме. 

За много хора си момичето от екрана, но нищо човешко не ти е чудждо.. Преживявала ли си предателства?

– Много пъти, най-често от “приятели”. В любовен план не мога да се оплача, но кръга ми от любими/ близки хора е много малък. 

Кажи ми, как се справяш в трудните моменти?

– Честно? Обаждам се на всички мои близки да се оплача, качвам се в колата да карам и да слушам най-яката музика и всичко е alright!

Според теб, какво липсва на хората в днешни дни?

– Непринуденост. Обичам хората с това качество и все по-рядко го откривам. Да сме хора и да си кажем, когато сме сгрешили и да живеем така, че да не се притесняваме от себе си.

Замисляла ли си се над това да изоставиш България и да заминеш да живееш в чужбина?

– Да и това щеше да бъде най-голямата ми грешка. Имам всичко в България – чудесна работа, здраво и голямо семейство.. щях да замина по любов за чужбина и добре че не се случи. Щях да загубя много, да страдам много, защото не съм до близките си (а аз съм изключително привързана към тях) и да се върна години назад. Радвам се, че останах тук, изучих се тук и ще създам семейство тук. (усмихва се)

Всеки човек се променя драстично след нещо преживяно.. Теб какво те промени?

– Промени ме много загубата на мои близък роднина. Направи ме по-силна, уравновесена и ценяща всеки момент. Преди ежедневието ми минаваше в правене на глупости, сега ценя всеки ден и се трудя за него и давам максимума от себе си – в работен и личен план.

Трудно ли допускаш хора до себе си?

– Не, наскоро създадох ново истинско приятелство, но иначе съм много крайна в това отношение.

Какво те впечатлява в един човек? 

– Позитивизма, моето най-силно качество, търся го и в хората. 

Благодаря ти още веднъж, че прие поканата ми и успяхме да си поговорим. Пожелавам ти да не се променяш никога, защото света има нужда от хора като теб. Какво си пожелаваш ти и какво ще пожелаеш на нашите читатели?

– Пожелавам им много усмихнати дни и хубави емоции, а на теб ти благодаря и ще се радвам да реализираме следващото интервю във видео формат.

By Петър Ангелов

За повече информация и контакт: https://allmylinks.com/petarangelovangelov

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *