• сб. апр. 20th, 2024

BG Vip News

by Petar Angelov

Мария празнува рожден ден

ByПетър Ангелов

ян. 13, 2021

Днес рожден ден празнува, една жена която няма аналог. Една жена, без която поп-фолка нямаше да бъде същият. Нейното име е Мария.

Освен певица от най-висок ранг, Мария е жена и дама със стил и класа. Преди всичко, Мария е невероятен човек и прекрасна майка! Адмирации за всичко, което е постигнала през годините. Името на Мария е еталон за качество, хит, стил и класа.

Цели 20 години, Мария радваше меломаните с творчеството си като сред най-продуктивните изпълнители. В репертоара си, Мария има редица солови хитове, както и колаборации с DJ Дамян, Емилия, DJ Джери, орк. Кристали, DJ Живко Микс, Илиян, Цветелина Янева, Едно време, Х, Азис, Dee, Елена Паришева, Марая, Фики, Ави Бенеди, Гъмзата, Stan, Kyriacos Georgiou, Jackpot, Тони Стораро и Саша от Рико Бенд.

Мария е реализирала цели 8 албума, 91 видеоклипа, 2 компилации и 2 видеоалбума.

Дори вече да не прави продукция, Мария остава в сърцата на феновете и в историята както на жанра, така и на шоубизнеса в България.

Нашият екип пожелава на Мария да не се променя и да продължава да бъде винаги номер едно, както до сега. Нека бъде здрава тя и цялото ѝ семейство, както и чакаме новите начинания на любимката на хиляди българи с огромно нетърпение и интерес.

Снимка: Теди Грозданов

https://youtu.be/0xys_zmJzHY

By Петър Ангелов

За повече информация и контакт: https://allmylinks.com/petarangelovangelov

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *