• вт. апр. 16th, 2024

BG Vip News

by Petar Angelov

Мартина Гулабчева спечели приза ,,гримьор на годината” от наградите ,,Знаменитост на годината” 2021

ByПетър Ангелов

дек. 6, 2021

Само преди броени дни се състоя най-бляскавото и дългоочаквано събитие на годината. На 29 ноември в столичния хотел „Маринела“ бяха раздадени престижните награди „Знаменитост на годината“ и „Business & Fashion Awards“ 2021. На церемонията присъства родният хайлайф, както и лица от политическия и бизнес елит. Призове получиха най-заслужилите личности и брандове през годината.

В категория ,, гримьор на годината” от наградите ,,Знаменитост на годината” 2021 приза отиде при Мартина Гулабчева. Мартина е на 26 години и следва логопедия в НБУ.

Мартина се занимава с грим от 8 години и е главен гримьор във V&A Glamour Beauty Salon също така е първият български гримьор взел участие в Седмицата на модата в Милано. Отделно през тези години работи на редица модни събития, като Мис България, Златна игла, Модна икона, Жена на годината,  Събития на академията по мода, Мис национален отбор и др. Има публикации на нейният труд в чуждестранни списания . Както и гримира модели за фотосесии на наши дизайнери част от, които са – Blink By Radi Lazarova, Provocative , La Cara Mi Exclusive и др.

By Петър Ангелов

За повече информация и контакт: https://allmylinks.com/petarangelovangelov

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *