• чт. мар. 28th, 2024

Мартинес – новото провокативно лице в музикалния свят

ByПетър Ангелов

май 11, 2021

Мартин Антов е новият музикален артист, който навлиза в поп-фолк средите.

Мартин Антов е изключително интересна личност, която определено ще грабне вниманието на всички меломани. Той е само на 22 години, а житейската му историята е като сюжет на филм. Родом е от град Видин, но живее в София. Марти е израстнал в дом за деца и живота го е научил никога да не се отказва от мечтите си, а да ги преследва. Както всички знаем, в живота няма нищо невъзможно. И ето, денят за премиерата на проекта на младият изпълнител далеч не е случаен. Именно днес, Мартин Антов празнува своят рожден ден и е избрал именно тази дата за своят музикален дебют. В интернет, можете да видите изпълнения на Марти на различни песни, дори и кавър версия на хита на Галена „100 живота“.

Любопитен факт е, че Мартин Антов се занимава непрофесионално с музика от вече 5 години, но той не крие, че когато човек е добър в нещо, рано или късно постига целите си.

Дебютният сингъл на Мартин Антов ще бъде с послание към меркантилните жени, които искат да бъдат с конкретен мъж, заради ползите от това. Марти се надява, нежният пол да се разпознае в текста и да бъдат по-малко меркантилни дамите.. Идеята за клипа е дошла от там, че всички изпълнители тръгват с провокация във видеата си и се налагат на музикалната сцена именно чрез това, но Мартин споделя че щом човек е провокативен, не значи че е по-малко добър от останалите.

Мартин Антов ще бъде познат на всички фенове на поп-фолка с псевдонима си Мартинес.

By Петър Ангелов

За повече информация и контакт: https://allmylinks.com/petarangelovangelov

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *