• чт. мар. 28th, 2024

Международен екип стои зад новата песен на певицата Цветина (ВИДЕО)

Гласовитата изпълнителка Цветина зарадва феновете си с новата си песен “Напомня на обичане”.

Интерес предизвиква факта, че чаровната брюнетка е като истински музикален хамелеон, защото след тоталния хит “Мръсна песен”, съвместно с Рико Бенд, този път тя залага на въздействаща песен с много силен романтичен текст.Проектът е в колаборация с младия талант Андреас Камперис, родом от Гърция, но живее в Германия и е само на 18 години. Текста отново е на самата изпълнителка. “Андреас ми писа в Instagram, изпрати ми клипове на свои изпълнения, с които ме плени с гласа си и още на първата минута му казах, че искам да направим съвместен проект. Чух песента, докато бях на почивка в Доминикана, всяка вечер се изолирах от компанията, както и през деня на плажа, за да напиша текста, който ми отне 15 дни. Тъй като Андреас не говори много добре английски,негов приятел, с който комуникирахме на сръбски, немски и английски ни помогна с неговия текст.” , споделя Цветина.

Парчето е по музика на друг талантлив композитор роден в Нидерландия , но живеещ в Испания – Branko Jovanovic-Bankrow, с който я свързва нейна приятелка от Барселона, а мелодията е нейно дело.  Записите на часта на Андреас, се осъществяват в Германия, а Цветина записва в студиото на Спас Лазаров. “Въпреки голямото ни желание, Андреас не успя да присъства на клипа,заради ситуацията с COVID-19.”, признава Цветина.

Режисьор на лентата е Людмил Иларионов – Люси, а сценарист е самата певица. Впечатляващото видео е пресъздадено в ретро стил, а ефектните тоалети на Цветина допринасят за истинския завършек на сюжета. За пореден път Цветина се доверява на топ дизайнера Стоян Радичев, както и на друг млад и талантлив дизайнер Рафет Осман.

Гримът е дело на гримьора Микеле, а за невероятните прически се погрижи коафьора Джордж Тодоров. С мащабния си международен проект “Напомня на обичане”, Цветина се надява да развълнува и докосне сърцата на почитателите си като пресъздаде една невероятна “приказка” за силата на любовта.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *