• чт. мар. 28th, 2024

Месец юни дава старт на поредица от модни събития във Варна

ByПетър Ангелов

апр. 20, 2022

Морската столица Варна става домакин на поредица от модни събития през лятото. Стартът е с „Награди за мода, шоу и бизнес“ 2022, които ще се проведат за 28 поредна година.

Датата събитието е 02.06.2022 във Варна, а веднага след него на 03.06.2022 ще бъде „Фестивала на висшата и авангардна мода, прическа, грим“ 2022, където любителите на модата ще могат да се насладят на водещи колекции на бъюгарски дизайнери, модни бутици и други. Само ден след фестивала, на 04.06.2022 година, ще бъде церемонията по награждаване на „Национални награди за мода, шоу и бизнес“ 2022.

Категориите за награждаване са следните:

– Дизайнер на годината 

– Модел на годината 

– Фотомодел на годината 

– Коафьор на годината 

– Поп изпълнител на годината 

– Медия на годината и други 

Наградите са по идея на топ дизайнерът Красимир Недялков, собственик на модна агенция „Подиум“, който подгрява ревю на Пако Рабан през далечната 1996 година.

Ня 05.06.2022 година, ще бъде „Гала вечер на призьорите в наградите за мода, шоу и бизнес“ 2022.

Специални гости на седмицата на модата във Варна ще бъдат група Тангра, която отбелязва 35 години от създаването си, финалистката в „Гласът на България“ Галя Геоегиева, дует Аморе, Деян Неделчев, Светослав Стойчев, Александър Александров – Алекс, Благо Борисов, Светлозар Христов – Заро, Цвети Радойчева, Владислав Славов, Мария Добрева, Кросталена Стоянова и много други.

Водещи на церемонията по връчването на годишните награди са Красимир Недялков, Елза Парини, Тимофей Краснобаев, Емил Христов и Сиана Младенова.

Организаторите на събитието обещават че няма да скучаете, защото са подготвили богата програма от песенни и танцови изпълнения, модни провокации и куп изненади.

Локацията ще бъде Moonlight Bar&Restaurant във Варна, който ще се превърне в модният оазис на България.

By Петър Ангелов

За повече информация и контакт: https://allmylinks.com/petarangelovangelov

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *