• чт. мар. 28th, 2024

Минко Петров раздаде годишните фризьорски награди

ByПетър Ангелов

фев. 6, 2021

След три години хегемония на Световната модна сцена и у нас AMA BLOW DRY BAR by Minko Petrov в Парадайс Център се разраства!

Лондонския топ коафьор отваря втори салон,който освен коса и маникюр, предлага масажи, козметика, грим, педикюр, миглопластика, eyebrows microblading, hairtatoo и всички видове обучения свързани с красотата.Вторият му салон,който се намира на ул. Феликс Каниц 18 в гр. София ще се погрижи за най-изисканите клиенти на Г-н Петров.
Изминалите три години добавиха към чуждите звездни клиенти и много популярни личности от родния хайлайф,но въпреки всичко клиентелата на Минко Петров е изградена от около 85% чужди граждани. Футболисти, модели, кралици, дизайнери, художници и мастити бизнесмени са превърнали салоните от веригата в своя обичана среда.

Минко Петров, бе отличен с награда ,,Знаменитост на годината” 2020 в категория ,,коафьор”. Той е лауреат на ,,Знаменитост на България” през 2018г.
Като президент на INTERNATIONAL ASSOCIATION HAIR ARTIST, Петров раздаде на най-заслужилите професионалисти от цял свят награди HAIR ARTIST.
Сред наградените е най-известният в Европа,японски коафьор Хайдекасу и няколко световни шампиона на различни федерации.Салоните работят с продуктите на KOSTER MILANO hair care и доставят customer service с претенции за налагащ световно ниво.

Ето ги и победителите в следните категории:

– HAIR ARTIST
COIFFURE OF THE YEAR 2020 е Любен Николов

– SALON OF THE YEAR 2020 е V & А Glamour Beauty Salon by Veronika Stefanova

– BARBER OF THE YEAR е Ибрахим Смаил

– FASHION HAIR STYLIST е Кремена Ангелова

– FASHION BARBER OF THE YEAR е победителя в миналогодишното издание на Италианския фестивал на Красотата – Асен Асенов.

By Петър Ангелов

За повече информация и контакт: https://allmylinks.com/petarangelovangelov

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *