• пт. мар. 29th, 2024

„Мисис България“ Мариета Захариева: Пробиотикът Bactojoy Immune Complex предпазва от COVID-19!

„Пробиотикът Bactojoy Immune Complex предпазва от COVID-19.“ Това обяви бизнесдамата и носителка на титлата „Мисис България Европа 2020“ Мариета Захариева.

„Bactojoy Immune Complex е единственият в България пробиотик, който е клинично изследван в две болници – „Св. Ив. Рилски“ и ИСУЛ. Престижното швейцарско медицинско издание Nutrients отдели 11 страници на нашия продукт с описание на въздействието му върху имунната система. Един от водещите имунолози у нас – проф. Кюркчиев заяви с целия си авторитет на лекция пред 50 професори, че Bactojoy Immune Complex може да ни предпази от COVID-19!“, споделя Мариета Захариева. Пробиотикът се предлага в големите вериги аптеки като СОфармаси, Санита, Сейба, Гален и др. Огромен интерес продуктът предизвиква и в много страни извън България – САЩ, Южна Корея, Виетнам, голям пазарен дял има и в Румъния.

Част от публикацията в Nutrients

Тя изтъква още редица предимства и качества на продукта.

Bactojoy  ImmuneComplexe пробиотик + пребиотик е произведен в България на база на автентичния  Lactobacillus  bulgaricus. Осигурява  силен  имунитет като  спомага  за изграждане на имунологична защита срещу заболявания на горните дихателни пътища и вирусни  инфекции. Намалява  възпалителните  процеси.  Подпомага  естественото производство на късо-верижни мастни киселини. Подпомага нормалното фукциониране на стомашно-чревния тракт и укрепва защитните функции  на  организма.  Допринася  за естествен  детокс на  организма. Повлиява благоприятно метаболизма на холестерола.

Bactojoy Immune Complex  може да се прилага с цел профилактика,  в борбата с вирусни инфекции, за поддържане на благоприятна стомашно-чревна флора, периоди на повишен стрес, при смяна на сезоните, като съпътстващо лечение, при възстановяване на баланс на стомашно-чревна флора, по време на лечение с антибиотици и след антибиотично лечение, при синдром на раздразненото черво.

Още информация за Bactojoy Immune Complex можете на да намерите ТУК!Преди две години Мариета Захариева основава фирмата „Булгар Биотик“ ЕООД,производител на пробиотиците и имуностимулаторите „Bactojoy“,които се правят на основата на коластра и полезната бактерия за киселото мляко Lactobacillus Bulgaricus.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *