• пт. апр. 19th, 2024

BG Vip News

by Petar Angelov

Мисис България Свят 2018 Яна Средкова ще бъде ментор на млади таланти

ByПетър Ангелов

ян. 30, 2021

Мисис България Свят 2018- Яна Средкова, за пореден път доказва, че не се спира пред предизвикателствата на живота.

Най-красивата българка в европейския съюз за 2019 година, прие да менажира агенция „Mini Super models“, които си партнират с „Кино Академия за таланти“.




Амбициозната мисис, ще бъде ангажирана с проекти за деца от 0 до 14 години, в сферата на рекламата и телевизионните изяви на малките таланти. Агенция „Mini Super Models“ съществува от 2013 година и е единствената агенция в България, в която екипите са подготвени да работят с бебета и деца до 3 години.

Ето какво сподели Яна Средкова:

“Изключително горда съм от факта, че ми бе предложено да поема това предизвикателство, че продуцентите на „Кино Академия за таланти“ ми се довериха и ме потърсиха да работим заедно!” , казва Яна.



Разработихме много сериозна и амбициозна програма, която ще подготви децата за голямата сцена в света на киното. Ще бъде забавно, ще бъде интересно, обещава чаровната мисис, която е и майка на три деца. А , как ще съчетае вкусното и здравословно хранене с киното, предстои тепърва да научим.


Припомняме Ви, че Яна е собственик на Green Basket – бранд за здравословно и безглутеново хранене, организатор на множество благотворителни събития за деца. Наред с всичко това, Яна е една красива жена, дама от висок ранг и една страхотна майка.

By Петър Ангелов

За повече информация и контакт: https://allmylinks.com/petarangelovangelov

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *