• чт. мар. 28th, 2024

Мисис България 2019 Марина Цветанова с две престижни титли за месец

ByПетър Ангелов

окт. 28, 2020

Определено, 2020-та година ще бъде паметна за всички. За носителката на титлата “Мисис България” на 2019-та година, тази година е една от най-успешните ни.

Видимо, пандемията от COVID-19 не успя да попречи на красивата миска да грабне няколко награди за отрицателно време. Престижното отличие “Най-актуална мисис” бе връчено на бляскавата церемония на събитието “Знаменитост на годината”. Събитието се състоя в първият ден на месец октомври и събра хора от елита и хайлайфа на България.

Мисис България 2019 Марина Цветанова участва в благотворителни каузи, както и участва в модни ревюта в България и чужбина. Доказателство за успехите на Марина Цветанова е участието ѝ в седмицата на модата в Милано,както като модел,така и като дизайнер.

По време на събитието “Знаменитост на годината”, Мисис България 2019 Марина Цветанова е дарила картина, която е рисувана от незрящ художник за благотворителната кауза.

Броени дни преди това, Марина Цветанова прибави към колекцията си още едно отличие. Красивата Мисис България 2019, спечели приза “Мисис дама на годината 2020” в категория “Електронна търговска марка” за нейният сайт www.rinaldi.bg.

By Петър Ангелов

За повече информация и контакт: https://allmylinks.com/petarangelovangelov

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *